Maradona mire tanítaná a Realos kanokat?


A Dagadt Diego, aki játékosként istenkirály volt – nagyobb király, mint Zámbó Jimmy – mindenkit beetetett, mindenkit felfűzött és hatalmas arca lett. Az angolok elleni vb meccsen kimondottan rühelltem, de abban a helyzetben csak neki jutott eszébe Shilton kapus előtt kézzel a kapuba piszkálni a labdát. Az tényleg penge volt. Általában az ilyen megoldás az igazi vagány, külvárosi csibésznek villan az agyába. Az összes többi hitvány hamisító hozzá képest. 

Az sem volt piti, amikor félig betépett állapotban cigiztette az olaszországi vb résztvevőit, a meccsek közben az összes porcukrot leszippantva a sütik tetejéről… Ott azért a hallgatag germánoktól megkapta a magáét, amikor a döntőben egy lejm tizenegyessel pofán vágták! Ráadásul a doppingvizsgálat miatt még a pénzért bármit elsikáló FIFA is ledózerolta a focipályákról.

Aztán azon is lehet töprengeni, hogy Maradona mire tanítaná a Realos kanokat? Driblizni mindenki tud, már nem olyan nagy kunszt, ha valaki az orrán szelídíti a ballont. CR bármikor képes erre, még úgy is, hogy közben álszakállat ragaszt az amúgy, de különben nem alaptalanul nagy arcára. Arról meg már Maradona is letehet, hogy a csajok tekintetében vetíthet a Realos csókáknak. Főként, ha beleolvassuk Benzema kandisznót, aki mindenkit megcsinál. A nőket kétszer. Karim nem egy válogatós fajta vagy úgy is leírható a személye, hogy nyitott minden újra! Ha meg esetleg a madridiaktól valaki alámegy a korhatáros limitnek, mint Möszjő Valbuena, akkor Benzema simán felajánlja a zsarolós haverjait. Ezt hogyan tanítanád Diego?

Maradona adóügyileg szépen megvezette az olasz fináncokat, emiatt csak a félszédült Fidel Castro mellkasán hüppöghetett a koksztól felpüffedt arccal. Ha egy kicsit arrébb megy, az FC Barcelonához, akkor ott főállású, nagyon nagyban játszó adócsalókat talál az argentin tangó csapatból! Úgymint Messi, Mascherano és a többi okostojás.

De maradjon csak Maradona azon a szinten, amikor még azt bizonygatja, hogy ő bizony jobb futballista, mint a másik bohóc. Az a bizonyos brazil. Maradona szerint valami Edsonpele.

Fogadjunk, mindenki jobban jár, ha Maradona csak zabálja a sonkát és nem szól bele senki focijába!