Magyar Szuperkupa: ETO vs. Loki


Győri ETO 2.40, döntetlen 3.25, Debrecen 2.60
Története során még soha nem játszott szuperkupa döntőt az ETO, már önmagában ez is különlegessé teheti a mérkőzést a rába partiak számára, de emelett a szuperkupa kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy visszavágjanak a Magyar Kupában elszenvedett vereségért. (Mint az ismeretes, májusban a Debrecen Coulibaly vezérletével 2-1-re megverte a Győrt az MK döntőben).

Azóta tovább erősödött a Győr, a Honvédból leigazolták Martinezt, aki meglehetősen gólerős támadó, illetve még a kamruni Patrick Mevoungou-t is szerződtették. Rajtuk kívül még Rafe Wolfe érkezett a védelembe. Az ETO már túlvan több felkészülési meccsen is, például csütörötkön a romániai Pandurii ellen 2-1-re győztek Pintér Attiláék.

Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője a szombati kupadöntővel kapcsolatban elmondta, hogy mindkét csapatnak fontos ez a találkozó, ami ráadásul jó felkészülés lesz majd a jövő heti EL, illetve BL selejtezőkre. Adamo Coulibaly távozásával jelentősen gyengült a Loki támadó szekciója, kérdés, hogy az újonnan igazolt játékosok mennyire állják meg majd a helyüket. (Egyelőre úgy tűnik, hogy a védelem nagyot erősödött.) Mindenestre a Loki is már sok felkészülési meccsen van túl, a legkomolyabb ellenfél talán a román Gaz Metan volt, akiket 2-0-ra legyőztek Kondásék.

Tipp: Félidőben döntetlen @ 2.10

A nyár közepe nem nagyon kedvez a futball vagy a tenisz rajongóinak, így itt a lehetőség, hogy jobban teljen az idő mire a kedvenc bajnokságaid újra elindulnak! Fogadj minél több sportágra, hogy minél nagyobb bónuszt zsebelhess be: július minden hetében 5000Ft bónuszra tehetsz szert!