Magyar Kupa: Jönnek a visszavágók


Csákvár8.00  döntetlen5.25  Ferencváros1.27
Az odavágót fölényesen, 4-1-re nyerte a Ferencváros. Az NBII-es Csákvár esélyeiről mindent elárul, hogy edzőjük, Toldi Gábor nyilatkozata szerint már egy rúgott gólnak is örülnének. Egyébként hétvégén fontos bajnoki vár a csákváriakra Gyirmóton, így aztán ma aligha dobják a lovak közé a gyeplőt.

A Fradinak B csapattal kiállva is kötelező a továbbjutás és nem csak azért, mert az első meccset megnyerték. Jelenleg az FTC a legjobb formában lévő magyar csapat, ebben a szezonban itthon még nem talált legyőzőre egyik sorozatban sem.

Tipp: Gólt szerez a Csákvár @ 1.76


Újpest1.40  döntetlen4.40  ZTE6.00
Az első mérkőzésen gond nélkül gázolt át a másodban vitézkedő Zalaegerszegen az Újpest: a lilák 5-0-ra nyertek. A Csank mesterrel operáló vendégek az NBII-es tabella harmadik helyét foglalják el és október végén egy négymeccses nyeretlenségi sorozatot hoztak össze, melyet egy várdai győzelem szakított meg még november hetedikén.

Az Újpestnek elvileg nem kéne, hogy különösebb gondot okozzon ez a meccs, viszont könnyen lehet, hogy pár alapembert már inkább a hétvégi, Honvéd elleni rangadóra pihentet majd Vignjevic edző.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 2.10


Videoton1.82  döntetlen3.40  Haladás4.20
Ez egy meglehetősen érdekes párosítás: október 24-én a Haladás bajnoki meccsen 1-0-ra nyert otthon a Videoton ellen. Majd négy nappal később, ugyanúgy hazai pályán, a Hali 1-0-ra kikapott a fehérváriaktól, Magyar Kupa meccsen.

Ezek után ember legyen a talpán, aki megmondja ennek a párharcnak a végeredményét, mindenesetre az előny a Vidinél van. Az elég valószínű, hogy most sem játszanak majd gólzáporos mérkőzést egymással, ugyanis a két csapat ebben a szezonban lejátszott három, egymás elleni meccsén egyszer sem született egy gólnál több. 

Tipp: Gólok 2,5 alatt @ 1.68

Eredő odds: 6.21