A magyar-horvát mellett lesznek még érdekes meccsek


Lengyelország1.42  döntetlen4.20  Finnország9.00
Iszonyatosan erős csapat a lengyel. Amíg idehaza a tolódással foglalkoztunk, addig a lengyelek feltöltötték a világ legjobb labdarúgó ligáit játékosaikkal és a válogatott csontra üti az összes nemzeti bandát. Főként a finneket. Akiknek nem szabad pénteken viccet mesélni, mert vasárnap a templomban esik le nekik a poén és ott röhögnek. Ám nem csak emiatt kapnak majd ki, hanem mert kegyetlen jók a lengyelek!

Tipp: Lengyelország-Finnország 3-0 @ 9.00


Magyarország4.00  döntetlen3.25  Horvátország2.00
Hurrá, igazi nagymenő a horvát csapatot, nem halszagú norvég lúzereket láthatunk. Már csak emiatt is jó lesz ez a meccs. Meg végre nem Antigua és Barbudával kell nevetségessé válnia a magyar csapatnak. Igazi erős válogatott jön. Storckot megértem. Nem kell az önbecsapás, fény derül a valós helyzetre 90 perc után. Kicsit zavart, hogy DéBé a sajttájon nem nézett az emberek szemébe! Össze-vissza vibrált a tekintete, laposban. Ha nem kapunk ki, már öröm lehet. Egy döntetlen büszkévé tenne mindenkit.

Tipp: Magyarország-Horvátország 1-1 @ 7.00


Németország1.65  döntetlen3.75  Anglia5.75
Húúú, csípős kis meccs lesz! Schweinsteiger úgy látom dobja a mérkőzést, de Joachim Löw mindig belök egy cifrát és mindig nyernek a germánok, hogy aztán Gary Lineker elrongyolódott megmondása megint igazzá váljon. De nem most. Az angolok rezgő tokájú kapitánya, Roy Hodgson tip-top csapatot farigcsált a befutott és még be nem futott pudingevőkből. Most odamarnak a szigetlakók.

Tipp: Németország-Anglia 1-2 @ 17.00