Ligakupa: Zöld-fehér találka


Haladás 2.55, döntetlen 3.40, Ferencváros 2.45
A téli szünet többnyire az igazolásokról szokott szólni egy futballcsapat életében, de úgy tűnik, hogy a Haladásnál ez nem egészen így történt. Halmosi Péter egyenesen úgy nyilatkozott, hogy szétesőben van az amúgy remek őszi szezont produkáló szombathelyi csapat és példaként hozta föl, hogy szerdán mindössze 13 játékos vett részt az edzésen. Ilyenformán nem sok jóval kecsegtet a Fradi elleni Ligakupa találkozó. Mondjuk ezt a versenysorozatot nem is szokták túlzottan komolyan venni a klubok… 

A Ferencvárosnál viszont minden flottul ment télen: új edző, régi-új stáb, friss igazolások (például Ugrai Bence személyében, aki pont a Haladástól érkezett), eredményes felkészülési meccsek. Kérdés, hogy a szakmai téren bekövetkezett változások miatt mennyire élvez prioritást a Ligakupa – Moniz edzősége alatt ezt is komolyan vették a Fradinál.

Ugyanakkor a Fradi Szombathelyen nem szokott jól szerepelni, utoljára 2004 áprilisában nyertek mérkőzést a fővárosi zöld-fehérek a Haladás vendégeként. A két csapat mérkőzése mindig nagy küzdelmet hoz, gólzápor ritkábban szokott előfordulni, a találatok száma nagy átlagban három körül mozog. 

Óvatos tipp: X2 @ 1.42

Kevésbé óvatos tipp: Az FTC nyeri a meccset @ 2.45

Reális tipp: Félidőben döntetlen @ 2.20