Ligakupa: Vendégsikerre számítva


Kaposvári Rákóczi5.50  döntetlen4.20  Ferencváros1.42
A másodosztályban vitézkedő Kaposvár nulla ponttal áll az F csoport utolsó helyén. Három meccsből hármat elveszítettek, egy gólt rúgtak és nyolcat kaptak. A Ferencváros ellen többnyire szoros meccseket szoktak játszani hazai pályán, de azért meglepő lenne, ha nem jönne ki ma este a két csapat közötti osztálykülönbség.

A Fradi bukdácsol a bajnokságban, viszont a Ligakupában eddig veretlen. Három LK meccsből kettőt megnyertek, egyszer ikszeltek. A múlt heti fordulóban magabiztosan verték otthon 3-0-ra a Kaposvárt.

Tipp: Ferencváros @ 1.42


Újpest3.20  döntetlen3.40  Videoton2.00
Múlt hét kedden a Ligakupában 3-1-re kikapott az Újpest a Videoton vendégeként. A lilák négy ponttal a második helyen állnak az E csoportban, eddigi mérlegük három meccs után 1-1-1. Legutóbbi négy tétmeccsüket rendre elveszítették a Videoton ellen.

Félelmetes mutatóval rendelkezik a Videoton: az idei szezonban az összes létező mérkőzésüket megnyerték. Ez 16 meccses győzelmi szériát jelent; mindössze hat gólt kaptak és 56-ot lőttek.

Tipp: Videoton @ 2.00


Csákvár4.75  döntetlen3.80  Győri ETO1.55
Sima, 4-1-es vereséget szenvedett el múlt héten a másodosztályú Csákvár az ETO vendégeként. A harmadik helyen állnak a C csoportban, eddig mindössze egy döntetlent sikerült kiizzadniuk a szintén másodosztályú Gyirmót ellen.

Az ETO egyedül a Honvéddal nem bírt eddig, alacsonyabb osztályú ellenfelei ellen rendre győzelmet aratott (Csákvár, Gyirmót).

Tipp: Győri ETO @ 1.55

A kombináció eredő szorzója @ 4.40