Ligakupa: Lassan vége a csoportmeccseknek


Honvéd2.80  döntetlen3.40  Győri ETO2.20
Mindkét csapat fixen továbbjutott már a D csoportból, ráadásul a Győrnek és a Honvédnak egyaránt 10-10 pontja van.

Október közepe óta rettenetes szériában van a Honvéd, az azóta lejátszott tétmeccsek közül ötöt elveszített és egyszer játszott gól nélküli döntetlent egy Paks elleni bajnokin. Legutóbbi mérkőzésüket – amely egy Ligakupa összecsapás volt – 5-2-re elveszítették a másodosztályú Csákvár vendégeként. Utoljára szeptember elején játszottak a Győrrel, az a Ligakupa meccs 3-3-as döntetlennel végződött.

Az ETO-nak továbbra sincs edzője, még mindig az öt fős szakmai stáb irányítja a csapatot. Meglehetősen hullámzó teljesítményt nyújtanak, múlt hét kedden például 3-1-re kikaptak hazai pályán a Gyirmót elleni Ligakupa meccsen.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.51


Vasas3.30  döntetlen3.40  Újpest1.95
Nem is olyan régen még komoly presztízsű fővárosi rangadónak számított ez a párosítás, napjainkban viszont már elég nehéz lenne ráhúzni ezt a jelzőt.

A jelenleg az E csoport harmadik helyén álló Vasasnak nagyot kell küzdenie ahhoz, hogy meglegyen a továbbjutás, hiszen hét pontjuk van „nullás” gólaránnyal, míg második helyezett ellenfelük 10 pontot gyűjtött és plusz hármas gólaránnyal dicsekedhet. Az NBII-ben vitézkedő Vasas szeptemberben 2-1-re kikapott Újpesten.

A lilák viszont október közepe óta veretlenek és a Ligakupában csak a már továbbjutott Videoton vendégeként kaptak ki még szeptemberben.

Tipp: Félidőben 1 @ 3.65

Eredő odds: 5.51