Ligakupa: Irány a döntő!


MTK2.20  döntetlen3.30  Debrecen3.05
Ligakupa meccsre mindig rizikós fogadni, hiszen a csapatok jelentős hányada nem veszi túl komolyan a sorozatot és többnyire olyan játékosok kapnak lehetőséget, akik amúgy nem igazán játszanak a bajnoki meccseken. Viszont a következő szezonban már megszűnik ez totális érdektelenség övezte sorozat, úgyhogy több lehetőségünk már nem lesz LK meccsre fogadni.

Az MTK 3-1-re elveszítette a debreceni odavágót és az idegenben lőtt gól miatt egészen jó esélyei vannak átmeneti otthonában. Kérdés, hogy mennyire motiválja őket a Ligakupa, bár ugyanez elmondható a debreceniekről is. Mindenestre egy „mindkét csapat gólt szerez” opcióval annyira nem lőhetünk mellé.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.64


Honvéd3.50  döntetlen3.25  Ferencváros1.92
Rövid időn belül ez a harmadik Honvéd-Fradi összecsapás: előbb az LK elődöntő első meccsén 3-0-ra nyert a Ferencváros, majd következett vasárnap a bajnoki, ahol ha nehezen is, de Somalia góljával végül 1-0-ra nyertek a zöld-fehérek.

A Fradinál bevallottan a fiataloknak adnak lehetőséget a Ligakupa meccseken, de rájuk sem lehet igazából semmi panasz, hozzák az eredményeket. Mondjuk a legjobbak most az u20-as világbajnokságon vannak, de azért várhatóan így is behúzzák a vendégek ezt a meccset.

A Honvéd katasztrofális szezonjára némi gyógyírt jelenthet egy Ligakupa finálé, de a három gólos hátrány ledolgozása még hazai pályán is szinte lehetetlennek tűnik. Már csak azért is, mert a Fradi tavasszal nagyon kevés gólt kapott, illetve egy adott meccsen maximum csak kétszer kapitulált a védelmük (és ez sem fordult elő túl gyakran).

Tipp: Ferencváros @ 1.92

Eredő odds: 3.15