Lecserélik-e Bajnert a 44. percben?


Leyton Orient1.72  döntetlen3.60  Notts County4.60
Tegye föl a kezét, aki hallott már a Notts County-ról, mielőtt Bajner odaigazolt és ennek hatására a magyar trollhadsereg megszállta az egyesület facebook oldalát. Senki, ugye?

Pedig a nottinghami egyletet 1862-ben alapították, a világ legrégebbi klubjáról van szó. Az angol harmadosztályban vitézkednek és a 16. helyről várják a harmincadik fordulót. Fontos meccs lesz ez, hiszen az utolsó helyezett Leyton Orient vendégeként lépnek pályára, győzelem esetén a vendégek távolabb kerülhetnek a kiesőzónától.

Egyébként két rossz formában lévő csapatról van szó, mindkét gárda csupán egy pontot szerzett az elmúlt négy fordulóban.

Ami pedig Bálintunkat illeti: a magyar támadó eddig négy meccsen lépett pályára, összesen 259 perc játéklehetőséget kapott. Gólt még nem szerzett, de ha kedden mégis betalálna, az több, mint ötszörös pénzt ér 5.20.

Ezzel még nincs vége a Bajnerhez kapcsolódó fogadásoknak. Nem lenne kerek a történet, ha a korai lecserélésről és a taps összefüggéseiről egészen új teóriát felállító csatár esetében ne lehetne arra fogadni, hogy mikor hozzák le. Vajon lecserélik majd a 44. percben, hogy megtapsolhassa a publikum? Reméljük igen! 201.0

Amúgy a Dortmund B egykori reménységét a fent említett a négy meccs során kétszer cserélték le: a Chesterfield ellen 73 perc jutott neki, majd az Oldham Athletic ellen már csak 67. Viszont a következő mérkőzést végigjátszotta, bár csapata kikapott 2-1-re a Peterborough United házigazdájaként. A legutóbbi meccsen már csak csereként kapott lehetőséget, akkor a 67. percben állt be a Doncaster Rovers ellen (0-0).

Ebből kiindulva talán az a legvalószínűbb, hogy valamikor majd a hatvanadik és a 75. perc között cserélik majd le 4.00.

Tipp: A 44. percben lecserélik Bajnert @ 201.0