Kupameccsek Németországban


Mainz1.42  döntetlen4.30  1860 München8.00
Két nem túl jó formában lévő csapat találkozik majd kedd este. Viszont van egy elég nagy különbség köztük: míg a Mainz a legjobbak között botladozik, addig az 1860 München a másodban teszi ugyanezt.

A hazai csapat nem csak az osztálykülönbség miatt tűnik jóval erősebbnek, hanem az eredményei alapján is. A Mainz ugyan elveszítette otthon legutóbbi két bajnoki meccsét (előbb a Dortmund, majd a Bréma tudott náluk nyerni), de tíz forduló alatt mégiscsak gyűjtött 12 pontot, mérlegük 4-0-6.

Ezzel szemben a vendégek ebben a szezonban mindössze egy tétmeccset tudtak megnyerni – mondjuk az pont a Német Kupa első fordulójában történt, akkor a Hoffenheimet verték 2-0-ra hazai pályán. Azóta viszont egy fia mérkőzést nem volt képes megnyerni a Simon Krisztiánt is foglalkoztató müncheni alakulat. Ennek köszönhetően a Bundesliga 2 kiesőhelyére sodródott a gárda és hát a kupában sem jósolható számukra túl fényes jövő.

Tipp: Gólok 3,25 alatt @ 1.53


Darmstadt2.45  döntetlen3.20  Hannover2.95
Az első osztály két alsóházi csapata nem is olyan régen játszott egymással bajnoki meccset, egészen pontosan a Bundesliga első fordulójában akadtak össze. Az a mérkőzés 2-2-es döntetlent hozott és egy ikszet most sem lehet teljesen kizárni.

Egyébként a Darmstadt Bundesliga újonchoz képest elég jól szerepel: 13 pontot szerzett eddig és többek közt idegenben verte a Leverkusent, bizonyítván, hogy nem lehet őket félvállról venni. Mondjuk az utóbbi hetekben kicsit megakadt a lendületük és zsinórban kétszer kikaptak hazai pályán (a Mainz, majd a Wolfsburg tudott náluk nyerni) de a kilencedik fordulóban például elhozták a három pontot az Augsburg otthonából.

A Hannover egészen három fordulón keresztül javuló formát mutatott (döntetlen a Wolfsburg ellen, majd győzelem a Brémával és a Kölnnel szemben) de aztán szombaton hazai pályán kikaptak a Frankfurttól.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.83


Wolfsburg6.40  döntetlen4.20  Bayern München1.52
Egyre jobb formába kerül a Wolfsburg, amely pont a Bayern Münchentől elszenvedett súlyos vereség után került lejtőre. Ugye az volt az a mérkőzés, ahol a szünetben még vezetett a Wolfsburg, majd Lewnadowski ötöt vágott a második félidőben. Ezután a Wolfsburg zsinórban négy tétmeccsen maradt nyeretlen (két vereség és egy iksz a bajnokságban, illetve egy vereség a Bajnokok Ligájában).

Viszont az elmúlt tíz napban három mérkőzést is megnyert a hazai csapat: előbb a Hoffenheimet, majd PSV-t verték otthon, aztán hétvégén a Darmstadt otthonából hozták el a három pontot.

A Bayern München a vártnál talán jóval könnyedebben verte hétvégén a Kölnt (4-0), most azért feltehetőleg nehezebb dolguk lesz a bajoroknak. Saját hazájában egyébként még mindig nem találtak legyőzőre Müllerék, egyedül az Arsenal tudta őket elcsípni a múlt heti – igen emlékezetes – BL meccsen.

Tipp: Gól mindkét félidőben @ 1.47

Eredő odds: 4.12