Kupadöntők hétvégéje


Crystal Palace5.60  döntetlen3.68  Manchester United1.74
Sokszor kifejtettem mennyire utálatos alak LvG így egyértelmű, hogy a Palace lesz a meccs győztese. Annak ellenére, hogy a Prémium Ligában alul nézelődnek. A fakupa az más. Ott a kicsik is lehetnek óriások! Csak sajnos - és bármennyire is fáj a számnak kimondani, az ujjamnak leírni - ez a pulykakas fejű ember összeordibálja a csapatát és ők nyerik az FA Kupát.

Tipp: Crystal Palace-Manchester United 0-1 @ 5.75


Bayern München2.05  döntetlen3.50  Borussia Dortmund3.65
Az tuti, hogy Hummels ebből a meccsből nem jön ki komfortosan! Már most rühellik a Borussia szurkolói, mert bevallotta, hogy jövőre hol kapirgál majd a labda után! Nem is baj, hogy Münchenbe érkezik, mert szakadt gatya Guardiola rosszabbnál rosszabb embereket tolt a védelem közepébe. Alaba is hatalmas tévedése volt a katalánnak! Hummels még valamit adhat az övéinek, a Dortmundiak meg fokozott gyűlölettel utazhatnak Berlinbe, mert a bajorok megint elvitték a kedvenc gyémántjukat. Már csak emiatt is, meg Tuchel tehetsége okán győznek a sárga-feketék!

Tipp: Bayern München-Borussia Dortmund1-2 @ 12.50


AC Milan6.00  döntetlen3.75  Juventus1.65
Régebben sima ügy lett volna a Milánnak. Esetleg a Juvénak. Manapság már nincs akkora csoda. Indul az olasz fetrengés és a Juventus lesz a kupagyőztes, meg minden. Cseppnyi kétségem sincs afelől, hogy a korábban impozáns Berlusconi kód tökéletes volt, de a piros-fekete banda éppen csak kóvályog és gyengébbnél gyengébb edzőket rugdosnak ki a klubtól! A Juventus meg éppen BL döntőt is nyomhatna, ha az edzője a Bayern ellen nem cserél olyan ostoba módon. Marad a vigasz. A Coppa Italia.

Tipp: Milan-Juventus 0-3 @ 11.50


Barcelona1.28  döntetlen6.25  Sevilla9.00
Jajaj, ez forró téma. A friss kupagyőztes Sevilla meg a BL-t távirányítóval bambuló katalánok. Idegesítően mindenki a Barcát erőlteti a győztesnek. Kérdés, hogy mennyire lesznek kialvatlanok a Sevilla torreádorai? Hiszen csak meg kellett inni egy pár koktélt a sorozatos Európa Liga diadalra. Nemá’, hogy ne! A nagyfogú Suarezék meg vért innának, ha már a csudacsúcs triplázás kimarad erre az évre, legalább a dupla legyen meg.

Tipp: Barcelona-Sevilla 3-0 @ 10.00