Konföderációs Kupa: Vessünk egy pillantást a B csoportra is!


Kamerun–Ausztrália
Mondhatnánk, hogy afféle kiesési rangadóról van szó ennek a párosításnak az esetében, hiszen a két nulla pontos csapat összecsapását láthatjuk majd csütörtök késő délután. Kamerun még gólt sem szerzett a tornán, az első körben 2-0-ra kaptak ki Chile legjobbjaitól, a kilencven perc alatt pedig mindössze kétszer találták el a kaput.

Az ausztráloknak azért jobban ment a játék az első meccsükön. Ennek ellenére kikaptak Németországtól 3-2-re, a Konföderációs Kupa eddigi legtöbb gólt hozó találkozóján. A mérkőzés egyes szakaszaiban abszolút partiban voltak a németekkel, de hát ezért önmagában nem jár pont.

Elég nagy meglepetés volna, ha a két csapat közül bármelyik ki tudná harcolni a továbbjutást. Ennek a meccsnek Kamerun az esélyese az oddsok alapján, ugyanakkor az ausztrál válogatott is jó erőkből áll. Könnyen lehet, hogy a Konföderációs Kupa második döntetlenjét hozza majd ez a találkozó.

Tipp: Félidőben döntetlen 2.08


Németország–Chile
Amint az előbb már szóba került, a németek és Chile sikerrel vették az első akadályt és ez a mérkőzés a csoportelsőségről dönthet. Eddig sem volt titok, hogy Németország nem a legerősebb csapattal utazott el a Konföderációs Kupára, de talán csak a védelem gyengébb a megszokottnál, illetve Manuel Neuer eléggé hiányzik a kapuból.

Ilyenformán Chilének bőven van esélye ezen a meccsen, mert ők nem nagyon spóroltak a klasszis játékosokkal, amikor a keretet állították össze. Ugyanakkor elég nehéz megjósolni ennek a találkozónak a végkimenetelét, érdemes inkább a gólok számában gondolkodni.

Tipp: Gólok 2,5 felett 1.58