Ki lesz a Debrecen ellenfele a döntőben?


Győri ETO 2.40, döntetlen 3.25, Videoton 2.70
Hétvégén három nyeretlen tétmeccs után tudott újra nyerni a Győr, az Újpestet verték meg a Megyeri úton, az utolsó percben szerzett győztes góllal (1-2). Pintér Attila csapata továbbra is vezeti a bajnokságot és most a 2-0-ás előnnyel jó esélyük van a döntőbe kerüléshez is. Idén a kupában az összes meccsét megnyerte az ETO, mondjuk ellenfelei közül csak a Honvéd, illetve most a Videoton képvisel komoly játékerőt. Legutóbb lejátszott hazai meccsén a Győrnek megszakadt hosszú veretlensége az ETO Parkban, a Paks tudott náluk nyerni 4-3-ra.

Zsinórban két tétmeccset nyert a Videoton, a Ferencvárost idegenben győzték le 1-0-ra, az MTK-t meg a Sóstói Stadionban verték meg múlt hétvégén (2-0). Egészen a Győrrel való találkozásukig ők is minden mérkőzést megnyertek a kupában, azonban eddig erős ellenféllel nem néztek szembe.

Egyébként rövid időn belül harmadszor játszik egymással a két csapat, a bajnokságban 1-1 lett az erdmény Győrben, majd az elődöntő első meccsén 2-0-ra nyert az ETO a Vidi otthonában.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.70