Ki az a balga, aki belga kapust vesz?


Első pillanattól tudtam, hogy ebben a dús, vörös hajú fickóban rengeteg erő van. Bogdán Ádámról írok. Ha kicsit sokat gondolnék magamról, akkor azt mondanám, hogy én is hozzátettem valamit ahhoz, hogy ő Liverpoolba igazolt. Amúgy ez irtó nagy marhaság, ne is vegye senki komolyan.

De… Amikor bejött a rádióba egy interjúra, olyan klassz, remek fiút ismertem meg benne, hogy egy cseppnyi kétség sem merült fel bennem, sokra viszi. Ráadásul nem neki kell megtörni a liverpooli népet a magyarságával. Ugye korábban ott pengetett Kozma István, az egykori újpesti. Akire igen büszkék voltunk annak idején, aztán kiderült, hogy egy komoly cím is tapad a nevéhez. Azok a hülye beteázott, pudingfejű angolok a klub egyik legrosszabb igazolásának tartják az első magyart…

Most is rángatóznak Bogdán miatt, de amikor kivédte a szemüket kupameccsen, na akkor meg kívánták Ádámot a belga Mignolet helyett. De különben is: ki az a balga, aki belga kapust vesz, súlyosbításként ilyen névvel? Hogyan lehet komolyan venni egy Mignolet? Mindent bele Ádi, adj a népeknek a ködös agyukra… Meg végre stabil lehetsz a válogatottban is… Reped a mellkasunk, miattad aztán meg érted!!!

Elkezdték a Copa Américát. Jaj, jön megint a rángatózás, hogy a Messi meg a Neymar, meg a brazil ejakuláció és az argentin sziporka! Tényleg mindig ezt a kettőt ajnározzák, miközben ez két túlhájpolt banda nem győz eltaknyolni a világversenyeken. Az a vébés, nyomorult 7-1 komoly szégyen a brazilokon, Messivel meg sorban nyeretheti az Adidas az aranycipőt, aranylabdát, miből mi hiányzik éppen a szertárból, akkor sem lesz sose világbajnok. Európa bajnok meg pláne nem!

Viszont csak kis betűtípussal emlegetik az uruguayiakat meg a chilé-nyókat. Akik fasza kis focit dobnak minden tornán és komoly ütőerővé léptek elő. Kihagyhatatlan a harapó erő, mint fizikai mértékegység suarezi megjelenése. Ők adják az életérzést a szurkolóknak, az meg annyira plusz, hogy Chilében rendezik a torneot. Na, csak rájuk kell figyelni, azt a két nagy maflát meg hagyni kell, gügyögni a haverjaikkal.

Hogy mire írtam fentebb a részemet Bogdán Ádám liverpooli szerződésében? Nos, az angolok valószínűleg hallották a rádiómban ezt az eltökélt, szorgalmas, alázatos srácot, és a homlokukra csaptak! Ő kell nekünk!

Na, mibe fogadjunk, hogy így vót???

 

Csatlakozz az Unibethez!