Jönnek az utolsó fordulók


Mainz2.05  döntetlen3.45  Hertha3.60
Dárdai Pál a héten keményen megmondta, mi a baj a csapatával! A Hertha sorozatban bukta a meccseit, egyre csúszik lefelé a tabellán. Ez még nem tipp, csak a tények. A berliniek a Mainz-cal együtt szoronganak az Európa Liga helyért. Ha valaki bukik ezen a meccsen, ugrik a nemzetközi manézs. Mert a Schlake is tolul előre.

A Mainz hazai pályán elég szotyi teljesítményt nyújtott eddig. Ha Dárdai Pál mérgessége átmegy a játékosokba, akkor elkaphatják a vendégek a három pontot. Egyet tutira!

Tipp: Mainz-Hertha 1-2 @ 12.50


Granada25.00  döntetlen9.00  Barcelona1.10
A katalánok zsinórban benyelt három veresége eléggé felidegesítette a srácokat, erre kilőttek egy 21 gólos sorozatot az utolsó négy meccsen! És még nem fogyott el a lőszer, meg ha már nem kell BL döntőzni, legalább a bajnoki cím kerüljön a Barcához. Emiatt aztán mészárlás lesz látható a Granada stadionjában. A hazaiak szezonbeli 19. veresége garantált, így nem is téma, ki nyeri a meccset!

Tipp: Granada-Barcelona 0-4 @ 9.00


Chelsea2.30  döntetlen3.65  Leicester City3.00
Ezt végképp nem lehet megtippelni. Egyelőre felfoghatatlan a helycsere az angol bajnokságban! Dávid (Leicester) az első, Góliát (Chelsea) meg a sebeit nyalogatva kullog. A hazaiak, pár körrel korábban kilökték az arany közeléből a Tottenhamet, erre most jön a "hálás" Leicester! Na nem, már csak a presztízs miatt sem adják magukat a kisvárosiak, a cár atyuska Abramovics a csinovnyikjaitól pedig vereséget nem szeretne látni!

Korrekt lenne egy izmos döntetlen! A nép is jól szórakozik, a büszkeség is megmarad és nincs balítélet sem! Menjen haza mindenki egy ikszel. Innen, Magyarországról végtelenül egyszerűnek tűnik minden, de Angliában kicsit más a labda pattogása!

Tipp: Chelsea-Leicester City 0-1 @ 12.50