Jó kis meccsek lesznek!


Hertha8.25  döntetlen4.60  Bayern München1.40
Ez nem tűnik igazán hazai sikernek, bármennyire is kedveljük Dárdai Pált. Főként, hogy a hétközi német kupacsörte is meglehetősen rosszul alakult, a sajtós utómunka meg látványosan pocsékra sikerült. Pep bandája, a szokásos, már-már unott módon lehet bajnok, megint megnyerve az aranyat a bajnokság vége előtt. Kevésnek tűnik a honfitársi biztatás meg a Hertha eddigi sikeressége a Bundesligában.

Tipp: Hertha-Bayern München 1-3 @ 12.00


Ferencváros1.65  döntetlen3.50  Újpest5.00
Most akkor vagy totálisan a derbire készültek a srácok a hétközi fordulóban és azért estek-keltek, vagy tényleg ennyi maradt bennük a végére! Fradi zacskó idegenben, döntetlen az újpesti pályán volt a hétközi forduló hozománya.

A Ferencváros szurkolói egyáltalán nem szeretnék, ha a lilák zsinórban másodszor nyernének a Groupamában. Azt nagyon sokáig emlegetnék nekik. Maradjunk ennyiben, győznek a zöldek!

Tipp: FTC-Újpest 2-0 @ 9.50


Fiorentina3.60  döntetlen3.35  Juventus2.10
A két csapat közötti 20 pontos differencia megdöbbentő! De nem emiatt elképzelhetetlen, hogy kikapjanak a nagymenő csíkosok! Még idegenben sem! Akkor sem, ha egy tehetséges, de idehaza többet kritizált, mint sem dicsőített edző, Szosza Pali (nem tévesztendő össze Szusza Ferenc rokonságával) egészen jól mozgatja a firenzei csatlósokat. Viszont a Juve +45-ös gólkülönbsége több, mint figyelemfelkeltő. Ez egészen kegyetlenül jó! Pláne, hogy mellé csak 17 gólt kaptak. Na, itt nincs mit kapirgálni Firenze!

Tipp: Fiorentina-Juventus 1-3 @ 18.00