Herr Dárdai esete a gyógyszergyárosokkal, meg egyéb meccsek


Leverkusen1.69  döntetlen3.50  Hertha5.60
Két nagyon jó és ráadásul fiatal, tehetséges edző ugrik össze az emberein keresztül. Roger Schmidt a salzburgi Vörös Bikákat reformálta meg tudásával annyira, hogy a patikusok izgatottan, még bőven szerződése lejárta előtt lecsaptak rá, aztán elvitték Leverkusenbe. A pénz nem számított a kiváltáshoz, legfeljebb kicsit drágább lett az Aszpirin.

Dárdai Pál meg nem a művészetével, hanem a ravasz taktikai repertoárjával és sokkal inkább a becsületes munkájával, a hibái beismerésével meg a kőkemény ledorongolások miatt tart ott, ahol tart. A pécsi, de inkább már berlini dialektusú férfi nem dobálózott könnyelműen a céljaival! Vért, verítéket ígért. Ezt megtartotta és mivel ebben hisz, ennek meg is lett a sikere. Kicsit nyomasztó lehet a magyar szakembernek, hogy egyik legjobb embere, Kalou az Afrika Kupán izmozik, míg a másik vezére, Weiser sérült. Ja. De akkor is! Dárdai for President!

Tipp: Leverkusen-Hertha 1-2 @ 18.00


Chelsea1.17  döntetlen8.60  Hull City18.50
Conte nagy király, térdre eresztette az angolokat a Stamford Birdge-en. Mourinho távozását éppen bőven hálálják a legvadabbak. A portugál az utóbbi időben a saját PR szekciójával jobban törődött, mint a szívtelen idegenlégiós armadával. Az olasz kan viszont életet adott Abramovics kedvenc, de mocskosul drága játékszerének. Jó tolják a kékek, nehezen hihető, hogy hazai pályán a félcivilizált Diego Costa nélkül is izzadság szag terjengene a Chelsea pályán.

Ha őket nem csapják meg, akkor kit? De tényleg! nehogy már Hull City! Meg Marci Silva edző! Kiben merülhet fel kérdésként, hogy az olasz nem végezteti ki embereivel a kieséstől reszketve dadogó vendégeket???

Tipp: Chelsea-Hull City 4-0 @ 9.50


Eibar10.50  döntetlen5.75  Barcelona1.30
A másik fölösleges izgalmakat tartogató 90 perc. Biztosan nem akarják a kicsit megtépázott katalánok, hogy nyerítve röhögjenek rajtuk a didergő Európa. Nahát! Csak szétverik a háziakat! Különben a feltételezett és rosszindulat vezérelte égésüket ki bírná ki fuldokló kacagás nélkül? Nem túl esélyes, hogy a milliárdos dél-amerikai adócsalók hazakóvályogjanak egy vér ciki vereséggel idegenből. Ki hisz abban, hogy El Capitano Pinyő csak a Tesco pénztárban tud tolódzkodva fizetni? Ki gondol arra, hogy egész havi fizetését felteszi az Eibar hazai diadalára?

Talán ha Vadócz Krisztián visszatérne Hispániába, ő tehetne csodát. De nem! Ő most Indiában van. Vagy Kínában. Vagy hol? Valahol keleten osztja most az okos zsugát! De nem az Eibar csapatában! Na. Nyugázzon mindenki! Ennél tutibb vendég diadal még a REAC-os szakiknál sincs.

Tipp: Eibar-Barcelona 2-5 @ 46.00