Hazai győzelmekre számítva


Real Madrid1.25  döntetlen6.50  Athletic Club Bilbao12.00
Ezzel a nem annyira galaktikus, de irgalmatlanul jó csapattal idén nem lehet semmit sem kezdeni! Azt nem tudom, hogy Zinedine Zidane mit tett bele a bandába, de valamit kegyetlen jól csinál. Okos CR-rel, akinek kell megadja a magáét, a hőbörgők száját halkabbra veszi, közben meg szépen, együtt ballagnak a cél felé. Pontosabban a tripla cél felé!

Makulátlan pedigré a bajnokságban, oké három cukkoló döntetlen a La Ligában, de amúgy pánikra semmi oka senkinek. A Bilbao sem fog sokat akadékoskodni. Nem lesz miért!

Tipp: Real Madrid – Athletic Club Bilbao 3-1 @ 10.50


Schalke1.95  döntetlen3.60  Mainz3.90
Ha nem tudom eldönteni, hogy melyik csapat a szimpatikusabb, de közben rápillantok a Főgáz csekkjére, akkor azt mondom a Mainz a nyerő! Meg ha arra gondolok, hogy a gelsenkircheniek mit kaptak a Cár atyuska olajos szervezetétől pénzben és abból mire vitték, akkor a káröröm azt mondatja ismét: nyerjen a vendég!

De otthon, az örökkévalóság óta toporgó 80 ezer néző előtt nem lenne nagyon szerencsés, ha kikapna a királykék mezes csapat. Nem is fog. Hiába a Bódog-Szalai-Stieber magyar szimpátia vonulat, a vendégek mennek haza pont nélkül.

Tipp: Schalke–Mainz 2-0 @ 11.00


Chelsea2.33  döntetlen3.30  Manchester United3.65
Az milyen gyönyörű lenne, ha mindkét együttest Jose Mourinho vezetné? Mert akkor kihoznám a Paksot győztesnek! A botladozó manchesteriek esetleges győzelme a hétközi EL sikerrel lenne indokolható, de Londonban a bolond digó edző vár rájuk, aki annyira felstuffolhatja a bamba embereit, hogy még képesek lesznek a portugál tréner koporsójába még egyet szögbelövőzni.

Szóval az nagyon nagy lenne, ha nyernének a Chelsea kerek arcú lovagjai. Akkor végképpen el kellene gondolkodnia a Spéci Egyesnek, hogy most már igazából a jeges tea bizniszbe kellene beleugrani, de az eddiginél jobban!

Nincs játék kockázat nélkül, amúgy meg ez a MU sóhaj gyenge.

Tipp: Chelsea–Manchester United 1-0 @ 7.50