Hazai csapatoknak áll a zászló


Pécsi MFC 1.65, döntetlen 3.60, Lombard Pápa FC 4.75
Jó formában van a Pécs, augusztus 17. óta nem találtak legyőzőre. Hat tétmeccsből ötöt megnyertek (ebből kettő Ligakupa volt) és egyszer játszottak döntetlent a Győri ETO ellen. A múlt heti fordulóban gólzáporos meccsen 5-2-re nyertek Kecskeméten, ilyen nagy arányú győzelemnek rég örülhettek a Mecsekalján. Tíz ponttal a hetedik helyen áll a PMFC, otthon eddig csak a Ferencváros tudta őket megverni, még az első fordulóban.

Múlt héten 2-0-ra kikapott a Pápa hazai pályán a Fraditól, ez volt harmadik vereségük zsinórban. Az a tény sem a pápai győzelmi esélyeket növeli, hogy az előző szezonban mindkétszer kikaptak a PMFC-től, ráadásul NB1-es meccsen eddig még egyetlen pontot sem tudtak elhozni Pécsről. Ugyanakkor a jó rajtank köszönhetően a Pápa még mindig hatodik (csak jobb gólarányuknak köszönhetően előzik meg házigazdájukat), de nem lenne meglepő ha péntek este felcserélődne a sorrend.

Tipp: Hazai csapat nyer úgy, hogy nem kap gólt @ 2.65

Borussia Mönchengladbach 1.37, döntetlen 4.45, Braunschweig 8.50
Öt bajnoki során hat pontot gyűjtött eddig a Gladbach, két győzelem mellett három vereséget számolhatnak. Az előző fordulóban a Hoffenheim vendégeként 2-1-es vereséget szenvedtek. Hazai pályán ritkán kapnak ki, az elmúlt tíz hónapban csak a Schalke és a Bayern München tudott náluk győzni, utóbbi kétszer is.

Első pontját szerezte meg múlt héten az újonc Braunschweig, amikor 1-1-es döntetlent játszottak otthon a Nürnberggel. Amúgy azon a meccsen szerezték meg második góljukat, szóval a támadójáték finoman szólva sem funkcionál náluk. Öt forduló után a kapott góljaik száma egyelőre tíznél jár, legalább kettővel valószínűleg most is számolhatunk.

Tipp: Hendikeppes fogadás (0-1), a Gladbach nyeri a meccset @ 2.14


Újra itt van az Unibet Open Élő fogadás bajnokság! Itt az esélyed, hogy megszerezd részedet a 20 000€-s nyereményalapból ! Biztosítsd be a helyedet a döntőben és nyerd meg az 7 500€-s első díjat! Fogadj a kedvenc sportjaidra élőben, és nyerj!