Götze lehet jobban járna a liverpooli vakok között


Esküszöm, utoljára görcsölök a pénzéhes Pep Guardiola nevű valakiről. Aki már müncheni feltűnésekor is komoly viszketést okozott a bajor rajokban. Idehaza meg az ősöreg Bayernesek egyenesen vérhastífuszt kaptak a görbe lábú diktátortól. Még az sem javított a katalán pénzes buksza megítélésén, hogy a tőle elájultakat még jobban függővé tette a német megszólalásával. Az pedig kegyetlen volt! Rosszabb, mint amikor részeg angolok németül beszélnek (azt hívják holland nyelvnek). Vagy mint egy kirándulás a szlovák, illetve cseh nyelv szóbeli bugyraiban.

Egy katalán németül?!?!?!

Menj má’ akkor inkább Pinyő szóvivővel tolódom az Aldiban!

Némán tűrték a bajor fanok, ahogyan az összes lefutott, sérült, de kimondhatatlanul nagy arcú, halálra tetovált haverját, meg az öreg alkesz Xabi Alonsót odavitte a Sabener Strasséra. A nyüszítés egyre erősebb lett, amikor Pep a tologatós játékával megerőszakolta a táltos Bayernt Heynckes után. Amikor mindenkinek kötelező volt beájulni a 70%-os labdabirtoklástól. Mintha ez olyan sokat jelentene, de ez egyedül Guardiola életében fontos tényező! Semmi értelme és senkit sem érdekel a kommentátorokon kívül. Ez a mutató csak a labdarúgás színes kavicsa. A nincstelen konkvisztádorok hatóanyaga.

Mindegy hogyan, de jöttek az eredmények, már ami a német bajnokságot illeti. Viszont repedt gatya megsértődött, ha arról faggatták, hogy miaizé’ van a Bajnokok Ligájával?

De a legnagyobb baj, hogy kíméletlenül, csendben elüldözte a bajorok büszke harcosait. Ha olyanokat hozott volna a helyükre… De nem. Csak sérültek, nyavalygók, pocsék formában, szépen olvasható fizetésért mocorgók jöttek. Még arra is figyelt, hogy az orvosi stábból elkergesse a legjobbakat! Mert az orvosláshoz is ért.

Kidobta Schweinsteigert, Mandzukic-ot, Pizarrót, Kroos-t. És most a legfrissebb. Addig piszkálta Götzét, hogy lehet Super Mario is lelép Münchenből. Mert Guardiola indokolatlanul szétverte Mario Götze egóját. Az egykori dortmundi már pedzegette, hogy hazamegy, de most meg Kloppot jelezték hívó embernek. A Liverpoolban tengődő germán számára hatalmas megmentő lenne Götze. Aki köszönti Ancelottit, de a Pep annyira mélyre tolta benne a fájdalom kardját, hogy menne szívesen. Akár Angliába is.

Fogadjunk, hogy Götze jobban járna látóként a liverpooli vakok között!