Futsal Eb: Nyerni kell a továbbjutásért


Magyarország6.10  döntetlen5.50  Ukrajna1.35

A spanyolok elleni 5-2-es vereség ellenére nem sikerült rosszul a magyar futsal-válogatott bemutatkozó meccse a belgrádi Európa-bajnokságon. Sőt, koncentráltabb helyzetkihasználással akár még szorosabb eredményt is elérhettünk volna a világ egyik legjobb futsal-válogatottja ellen (néha az volt az ember érzése, hogy a srácok talán túlságosan is tisztelik az ellenfelet).

Ukrajna sem lesz könnyű ellenfél, de a legjobb nyolc közé jutás érdekében muszáj legyőzni őket, hiszen csupán három csapatos csoportok vannak ezen az Eb-n és az első két helyezett jut tovább mind a négy csoportból.

Egyébként nem olyan régen játszottunk utoljára az ukránokkal: tavaly december közepén a világbajnokság selejtezőjének második szakaszában 5-3-ra kikaptunk tőlük. Közhely, de ez a meccs teljesen más lesz már, bár az kétségtelen, hogy az oddsok hasonlóképp alakulnak, mint bő egy hónappal ezelőtt. Reméljük az eredmény majd másképp fog.

Nagyon együtt van a magyar csapat, ebben bízhatunk. Na meg abban, hogy az ukránoknak ez lesz az első mérkőzése az Európa-bajnokságon, a mieink már szerezhettek némi rutint kedd este.

Tipp: Magyarország +1,5 @ 2.00