Felkészülési meccsek: Borul a papírforma?


Németország1.27  döntetlen5.75  Szlovákia10.00
Ha történelmi alapokra helyezve töprengenék a tipp előtt, inkább a szlovákokat hoznám ki vesztesnek. De erről szó sem lehet. Ha nem is közvetlenül a meccsre fókuszál a gondolatom, de leírom. A németek jelen állapotban annyira nem gerjednek a francia Eb-re. Talán ők is háborús okokat ugráltatják, de ez nyilvánvaló csacsiság.

Az már jobban aggasztja a jó turistaként jegyzett germánokat, hogy a galloknál elég zaklatott a helyzet. Terrorizmus, belpolitika feszültség. Ők erre nem terveznek meccsnézést. Meg az a helyzet, hogy a nemzeti csapat is kicsit dadog. Szóval per pillanat semmi sem szól a német mellett. Csak Gary Lineker.

Tipp: Németország-Szlovákia 1-2 @ 24.00


Portugália1.50  döntetlen3.80  Norvégia7.50
Nyilván tudják a portugálok, hogy árgus szemmel figyelik a meccsüket Magyarországon, emiatt a lehető legrosszabb formájukat mutatják. CR lehet ki sem fut a gyepre, hiszen előtte a BL-ben mozog. Nélküle meg kicsit nehezebben nyerő típusú ez a csapat.

A norvég válogatott talán idegből, talán csalódottságból, mert ugye pont a magyar csapat rakta őket taccsra, szóval odaléphet a hazaiak egójába. Az északiaknak lesz egy kirándulása a déli nyárba, lebarnulhatnak, már persze csak óvatosan, esetleg odamarnak a luzitánoknak.

Tipp: Portugália-Norvégia 0-3 @ 101.0