Ezerrel pörög a Copa América


Brazília1.77  döntetlen3.50  Ecuador5.00
Bármennyire is próbálom megszeretni a brazil csapatot, nem megy. Hiába olvadozik mindenki a szamba királyoktól, nem dőlök be. Mert mindig cserben hagyták az embereiket. Egyre gyengébb a csapat, már csak a rángatózás, az arcoskodás megy.

Kikapnak, utána meg nevetségesek lesznek, ahogyan a műkönnyet az arcukra kenik. Lásd a német elleni 7-1-et. Ott porig alázták őket. Pedig direkt nekik rendezték a vb-t! Meg a londoni olimpia. Meg a legutóbbi Copa. Mindenki odaadja nekik, aztán fogják a semmit és hazamennek picsogva. Azért most elsőre nyernek. Mert ez kötelező!

Tipp: Brazília-Ecuador 1-0 @ 6.50 

Jamaica3.10  döntetlen3.10  Venezuela2.45
 
Az utóbbi országban azt hiszem most nem a foci a legfontosabb, hanem az életben maradás. Na, ott az igazi a való világ! Ahol egy tojás ára a csillagos ég felé tart. Lehet aztán éppen emiatt lesznek vadak és széttépik a bobosokat.

Mert Jamaica egyszer elindult a téli olimpián a bob csapattal. Az tudjuk hová vezetett. De a focisták jók. Jobbak, mint az aktuális ellenfelük.

Tipp: Jamaica-Venezuela 1-0 @ 8.00 

Mexikó2.50  döntetlen3.20  Uruguay2.95 
Ettől nagyon jó lesz a focihomárok életérzése. Igazi csúcsrangadó, ha csak a várható neveket olvassuk! Európában elismert arcok villongása mind a két oldalon, a mexikói bajnokság meg piszok kemény.

Rengeteg ismert futballista pörög majd, és ha nincsenek szénné égve a bajnoki sorozatoktól a játékosok, tuti még szikra is pattan! A sárga lap meg pláne! Ahogyan megszokhatták a Copa hűséges nézői. Most a szív diadala lesz, plusz az egymás elleni emlékek, meg az uruk győzelme. Naná!!!

Tipp: Mexikó-Uruguay 2-3 @ 41.00