Európa szerte pörögnek a bajnoki meccsek


Wolfsburg2.40  döntetlen3.25  RB Leipzig3.10
Lehet azon vakarózni, hogy ki a menőbb, de egy tuti: a Lipcsét hozom ki favoritnak már csak a válogatottban sziporkázó, a klubjában meg parádézó Gulácsi Péter miatt is. Kicsi pánikot az okozhat, hogy a Volkswagen Golfosoknál döcögtet a nem annyira kedves, de svájcinak svájci Rodriguez, aki a Groupamában azt a mocskos nagy gólt bedörgölte Gulácsinak kapcsiból.

Más téma, hogy akkor az aktuális jobbhátvédünk éppen kirándulni volt. Valahol középen kóválygott egy fiolában, azt’ ha már úgy adódott, hogy senki körülötte, ez a spanyol nevű, de tuti stüszi beverte! Amúgy Rodriguez mutterja chilei, faterja spanyol, tehát ő nem lehet más, mint svájci. Még jó, hogy nem lett kiskutya!

Tipp: Wolfsburg – RB Leipzig 0-1 @ 11.00


Lazio1.52  döntetlen4.20  Bologna6.50
Na, ez a másik fix tipp! Nagyon kedvelem Nagy Ádámot, annak ellenére is, hogy a lemenő félben lévő Hajnal az egykori csapattársába elegáns szóhasználattal beleverte a csúfot! Különben lehet úgy is forgatni a szavakat, hogy a hajnali Tamás nem azt mondta, de rossz az, aki rosszra gondol!

Még az sem zavar a tippelésemben, hogy a római jobbosok sokkal előrébb állnak a tabellán, mint Nagy Ádámék, de megette a fene, ha nem a magyar fiú bandáját hozom ki nyertesnek! A hazafiúi szeretettől függetlenül, aki okos, a Laziót hozza ki nyertesnek. Én nem teszem!

Tipp: Lazio – Bologna 0-1 @ 15.00


Liverpool2.13  döntetlen3.52  Manchester United3.69
Alap, hogy Jürgen Klopp a germanisztikus rajongásom miatt győztes ezen a csörtén, ráadásul a Speciális Nagyarcú klikkje nem a legjobb formáját mutatja. Borzasztó rosszak, nincs mit szépíteni! Ám emiatt cseppet sem vagyok depis. A bajnokság elején mindenkit lezúztak Zlatanék. Aztán a zúzda szünetelt, majd jöttek a cseppet hascsikarós, magyarázkodós manchesteri győzelmek. Pedig nem is a Mezőkövesd edzője a menedzser!

Még mindig azt mondom, hogy Klopp nem oda való, de lassan kezdik megérteni a bennszülöttek, mit akar a friss eszű német! Jürgen a Bayernnel szuper csúcs lenne, Angliában meg csak totyog. De majd leverik a Unitedot, bármennyire is csudálom Zlatant!

Tipp: Liverpool – Manchester United 4-2 @ 46.00