Zárt kapuk mögött a zöldek


Sutjeska3.75  döntetlen3.55  Debrecen1.80
A vártnál talán könnyebben vette az első akadályt a Loki és 3-0-s előnnyel a birtokában utazhat Montenegróba. Ugyanakkor többször is elhangzott a debreceniek részéről, hogy nem veszik majd félvállról a visszavágót sem.

Nem rossz csapat a Sutjeska és alighanem a meccs első periódusában megpróbálják majd minél nagyobb nyomás alatt tartani a DVSC kapuját, hiszen csak így van esélyük arra, hogy ledolgozzák a hátrányt. Ha ez így alakul, akkor viszont kontrázhat kedvére majd a magyar csapat – nem lenne rossz, ha idegenben gólt tudnának szerezni.

A visszavágóra sérülés miatt nem utazott el a Debrecen szlovén középpályása, Rene Mihalec, aki az első meccsen vezetéshez jutatta a Lokit.

Tipp: Gólok 3,5 alatt @ 1.45


Ferencváros1.50  döntetlen4.25  GA Eagles4.80
Az 1-1-es döntetlen nem rossz eredmény idegenben, de ha a Fradi nagyobb arányban értékesítette volna a helyzeteit, akkor minimum egy- vagy akár többgólos előnnyel fordulhattak volna.

Időközben arra is futotta a Ferencváros erejéből, hogy vasárnap behúzza a Szuperkupát: a 3-0-s fehérvári siker mindenképp jó előjel a zöld-fehérek számára. Jó lenne, ha most sem kapnának gólt, az ugyanis igencsak megnehezítené a dolgukat. A héten már a csapattal edzett Hajnal Tamás, és a friss szerzemény Stanislav Sestak, így lehet, hogy ők is szerephez jutnak majd csütörtökön.

Mint az köztudott, a mérkőzést zárt kapuk mögött rendezik majd, így aztán nehezebb lesz felpörögnie a csapatoknak. Az edzőmeccs-hangulat talán a vendégeknek kedvez jobban, és ha minden igaz, akkor maximum egy helyen változik náluk a múlt heti kezdőcsapat.

Tipp: Hazai @ 1.50


Vojvodina1.70  döntetlen3.60  MTK4.20
A három magyar EL csapat közül kétségtelenül az MTK van a legnehezebb helyzetben. Ugyan megúszták kapott gól nélkül a kék-fehérek, de a második félidőben látszott, hogy jó erőkből áll az újvidéki klub.

Valahogy gólt kéne szereznie idegenben az MTK-nak, de ez borzasztó nehéz lesz. Ráadásul a Vojvodina elnöke ingyenessé tette a bejutást a meccsre, ezért borítékolható majd a forró hangulat.

Egyik csapatnál sincs komoly hiányzó és elég valószínű, hogy ugyanolyan küzdelmes találkozót láthatunk majd, mint egy héttel ezelőtt.

Tipp: Hazai @ 1.70

Eredő odds: 3.70