Tíz hasznos statisztika a Zorya-Manchester United EL meccshez


10. A Manchester United szeptemberben 1-0-ra nyert a Zorya ellen és most is az angol csapat számít favoritnak 1.35

9. Zlatan Ibrahimovic lőtte azt az egyetlen gólt ám azóta nem volt eredményes az Európa Ligában. Ettől persze még előfordulhat, hogy ő szerzi majd ennek a meccsnek az első találatát 3.65.

8. A Zorya nyeretlen maradt a legutóbbi hat tétmeccsén és most sem ők az esélyesek 10.50

7. Ráadásul a házigazdák a legutóbbi négy meccsükön összesen kilenc gólt kaptak, úgyhogy akkor sem szólhatnak egy szót sem, ha a Manchester United 2,5 gól felett termel majd 2.55.

6. Wayne Rooney már három gólpasszt adott az Európa Liga aktuális kiírásában, úgyhogy ideje lenne annak, hogy ő maga is betaláljon 2.95.  

5. A United veretlen maradt a legutóbbi hat tétmeccsén (három győzelem és három döntetlen). Érdekesség, hogy mindhárom iksz 1-1-es végeredményű volt 10.50

4. Az előbb említett hat mérkőzésből öt alkalommal a United rendre legalább egy gólt kapott. Elég nagy meglepetés volna, ha 1-0-ra kikapnának 21.00

3. Paul Pogba és Jesse Lingard két-két gólt szerzett az EL aktuális szezonjában, a Premier League-ben viszont ketten együtt lőttek kettőt. Mindkettejük góljával jól járunk (3.60 illetve 3.40).

2. A United átlagosan 15 kapuralövést jegyezhetett föl minden egyes Európa Liga meccsen, ezzel a mutatóval kimagaslik az Európa Liga mezőnyéből. Simán elképzelhető egy olyan forgatókönyv, mely szerint mindkét csapat gólt szerez 2.18.

1. A MU játékosai mindössze négy sárga lapot gyűjtöttek az EL-ben, viszont a Premier League-ben már 33 sárgánál és egy piros lapnál tartanak. Már azzal is jól járunk, ha az angol csapatból ketten besárgulnak 2.00.