Tíz hasznos statisztika a West Ham-Astra Giurgiu Európa Liga meccshez


10. A West Ham 1-1-es döntetlent játszott az Astra Giurgiu vendégeként az Európa Liga rájátszásának első találkozóján. Egy győzelemmel, de akár egy 0-0-s döntetlennel is már a csoportkörben találhatják magukat az angolok, akiknek továbbjutására épp ezért nincs is túl magas szorzó 1.11.

9. Ebben a szezonban a West Ham legutóbbi öt meccsén rendre csak egy gólt szerzett. Egy 1-0-s hazai győzelem benne van a pakliban 6.50

8. Mark Noble büntetőjével szerezte meg a vezetést egy héttel ezelőtt a West Ham Romániában — ez volt a játékos második gólja az EL idei szezonjában. Noble újabb találatával mi is jól járunk 4.20.

7. Ebben a szezonban az Astra csupán egy tétmeccset nyert meg (1-3-4) és egy döntetlen is meglepetés volna tőlük Londonban 5.25.

6. Amióta a West Ham új stadionba költözött, még nem kapott gólt tétmeccsen. Könnyen előfordulhat, hogy a hazai csapat kapott gól nélkül nyer 1.87.

West Ham-Astra 2-2, az EL előző szezonjából:

5. Az előző szezonban is találkozott a két csapat az EL kvalifikáció során és akkor az Astra ment tovább, több idegenben lőtt góllal. A londoni meccs 2-2-es döntetlent hozott, vajon megismétlődik ez a végeredmény? 26.00

4. Michail Antonio szerezte hétvégén a West Ham győztes találatát a Bournemouth otthonában (1-0). Az volt Antonio kilencedik gólja 2016-ban és nem lepődnénk meg, ha tovább folytatná a gólgyártást csütörtökön 2.80.

3. Denis Alibec lőtte az Astra szezonbeli első gólját múlt héten a West Ham ellen. A csatár tizenhat gólig jutott a román bajnokság előző szezonjában és elég durva odds van arra, hogy ő szerzi majd az első találatot csütörtök este 12.50.

2. Cheikhou Kouyate ugyan még nem volt eredményes a Premier League-ben, de az Európa Ligában már két gólt rúgott. Jön a harmadik? 4.90

1. A West Ham eddigi öt meccsén a szezonban vagy vezetett a félidőben, vagy minimum döntetlen volt az állás. Nem kizárt, hogy az Astra ellen övék lesz az előny az első játékrészt követően 1.74.