Tíz hasznos statisztika a Tottenham-Qarabag meccshez


10. A Tottenham a legutóbbi három szezonban rendre továbbjutott a csoportjából, de csak egyszer csoportelsőként. Vajon idén az élen végeznek? 2.00

9. A Spurs elszőr az FK Qarabag gárdájával találkozik, ez lesz az első alkalom, hogy azerbajdzsáni csapattal játszik. Az angolok egyébként szezonbeli első győzelmüknek örülhettek az előző hétvégén, ennek a meccsnek is ők az esélyesei 1.35.

8. A Qarabag zsinórban öt tétmeccset nyert meg, a csoportkörbe pedig a svájci Young Boys legyőzésével került (4-0-s összesítés). Ennek ellenére igen nagy meglepetés volna, ha nyernének Londonban 8.50.

7. Mondjuk az azeri bajnok legutóbbi négy meccsén még csak gólt sem kapott. Folytatódik ez a sorozat? 6.25

6. A Spurs legutóbbi három győzelme során nem kapott gólt (igaz, ebből kettő még az előző szezonban született). Egész jó odds van arra, hogy a hazai csapat nyer úgy, hogy nem kap gólt 1.96.

Tottenham Hotspur Training and Press Conference : News Photo

5. Ryan Mason szerezte a Tottenham győztes gólját a hétvégén, a Sunderland ellen 1-0-ra megnyert bajnokin — március óta először talált be a középpályás. Mason még soha nem rúgott gólt az Európa Ligában, de attól ez még megtörténhet ma este 5.60.

4. Az EL előző szezonjában a Tottenham átlagosan 61,8%-os labdabirtoklási mutatót produkált és csak az Ajax és a Mönchengladbach előzte meg ebben. Lehet, hogy már a félidőben vezetnek majd a hazaiak? 1.87

3. Az előző szezonban Harry Kane lőtte a Spurs EL góljainak a felét (5/10). Nagyot szólna, ha mesterhármast érne el a mai meccsen a csatár 19.00.

2. Az aktuális szezonban a Spurs csak kétszer került hátrányba tétmeccsen, viszont kétszer fordult az elő, hogy győzelmet engedtek ki a kezükből és döntetlenre végződött az adott találkozó. Az ikszre is elég combos odds van 5.00.

1. Mauricio Pochettino fiai átlagosan 2,8 sárgát gyűjtöttek be ebben a szezonban. Az utolsó kiállítást pedig májusban szenvedte el a csapat, egy 3-0-s, Stoke elleni vereség alkalmával. Jan Vertonghen eddig öt meccs alatt két sárgát kapott, könnyen összejöhet az újabb figyelmeztetés 4.00