Tíz hasznos statisztika a Tottenham-Monaco EL meccshez


10. A Tottenham és a Monaco 1-1-es döntetlent játszott októberben, ez volt a két csapat első egymás elleni meccse. Egy újabb ilyen arányú iksz most is benne van a pakliban 7.50.

9. Az első mérkőzésen Erik Lamela talált be először, az volt a csatár szezonbeli harmadik gólja, csinos odds van az előző szezonban öt gólig jutó játékos újabb találatára 4.10.

8. Egy győzelemmel, de már egy döntetlennel is biztosíthatja a Spurs első helyét a csoportban 1.30

7. Mauricio Pochettino fiai zsinórban két döntetlent játszottak, ez lehet majd a harmadik 3.55.

6. Dele Alli hétvégén a negyedik gólját lőtte a szezonban a West Brom elleni 1-1-es döntetlen alkalmával. Nagyot kaszálunk, ha ő szerzi az első gólt csütörtök este 8.50.

FBL-EUR-C3-MONACO-TOTTENHAM : News Photo

5. A Monaco hétvégén2-1-re verte a Bastiát, hét legutóbbi meccsükből ez volt a második győzelmük (2-3-2). Nem ők számítanak favoritnak 3.70.

4. Lacina Traore duplázott azon a meccsen, nagyot szólna ha ez Londonban is sikerülne neki 12.00.

3. A Spurs csatára, Harry Kane mindkét legutóbbi EL meccsén betalált, az előző szezonban hat gólt szerzett a második számú európai kupában. Egy mesterhármasnak nem csak ő örülne 34.00.

2. Wallace, a Monaco játékosa mindössze ötször szabálytalankodott eddig, de abból kettő sárgát ért. Könnyen előfordulhat, hogy megint lapot kap 4.00.

1. A Tottenham legutóbbi hét meccsén egyszer sem a Spurs kapta az első gólt. Sanszos viszont, hogy a hazai csapat szerzi majd az első találatot 1.58.