Tíz hasznos statisztika a Tottenham-Borussia Dortmund EL meccshez


10. A Tottenhamnek 3-0-s hátrányból kéne fordítania ahhoz, hogy továbbjusson a negyeddöntőbe. 2007 óta csupán háromszor sikerült nekik az Európa Liga legjobb nyolc csapata közé jutniuk és most sem nekik áll a zászló 16.00.

9. A Spurs mérlege német csapatok ellen 7-2-5. Szép odds van az 1X-re 1.79.

8. A Tottenham számára egy három meccses nyeretlenségi sorozat ért véget az Aston Villa elleni 2-0-s győzelemmel vasárnap. Most viszont jóval erősebb ellenféllel találkoznak és nem a hazai csapat számít favoritnak 3.55.

7. Marco Reus duplázott a dortmundi meccsen és a hétvégi bajnokin is eredményes volt. Összesen már 15 gólnál jár a szezonban és nem lenne meglepő, ha Londonban is gólt szerezne 2.90.

6. A Dortmund karácsony óta veretlen (11-2-0) és tíz meccsen még csak gólt sem kapott. Durva lenne, ha most is megúsznák kapott gól nélkül 3.00.

5. Vasárnap Harry Kane két gólt szerzett a Villa Parkban, ezzel már 24 találatnál jár az a szezonban az angol válogatott csatár. A Dortmund ellen már nem lesz ilyen egyszerű duplázni 12.00.

4. Erik Lamela a Spurs 15 EL góljából nyolcat rúgott, ezzel a második legeredményesebb játékos az Európa Liga mezőnyében (a bilbaói Aduriz csak egy találattal előzi meg, az augsburgi Bobadilla pedig ugyanannyit szerzett, mint Lamela). Ehhez képest magas odds van Lamela esetleges góljára 4.90.

3. A dortmundi játékosok legutóbbi öt meccsükön összesen két sárgát kaptak. Ettől még előfordulhat csütörtök este, hogy Marcel Schmelzer sárga lapot kap 6.00

2. A Spurs viszont a legdurvább csapatnak számít az EL idei mezőnyében a maga 10 sárgájával. Ryan Mason simán összehozhatja a tizenegyediket 3.35.

1. A Spurs 15 EL góljából tíz született még az első félidőben. Vajon a hazai csapat megszerzi a vezetést az első félidőben? 3.85