Tíz hasznos statisztika a Tottenham-Anderlecht EL meccshez


10. Az Anderlecht előzőleg 2-1-re verte a Tottenham-et Belgiumban  — ez volt az első győzelmük az észak-londoni klubbal szemben. Most viszont nem ők az esélyesek 6.00.

9. Ezt megelőzően a két csapat háromszor is 1-1-es döntetlent játszott egymással. Könnyen lehet, hogy a Spurs ma este egynél azért több gólt szerez 1.70.

8. Két hete az első gólt Christian Eriksen szerezte  — ez volt szezonbeli harmadik gólja a dán válogatott játékosnak. Jól járunk, ha megint ő talál be először 6.50.

7. A Spurs zsinórban két bajnokit is megnyert, előtte viszont négy egymást követő mérkőzésen nyeretlen maradt. A hazai csapat számít favoritnak 1.68.

6. A Tottenham legutóbbi öt győztes meccsén négyszer legalább egy gólt is kapott. Egy 3-1-es végeredmény elég sokat hozna a konyhára 15.00.

5. Harry Kane legutóbbi két meccsén négy gólt lőtt, durva lenne, ha ma duplázna 7.50.

4. Az Anderlecht legutóbbi hat tétmeccsén veretlen maradt (4-2-0) és ebből négy mérkőzésen szerezte meg a vezetést. Szép odds van arra, hogy a vendégek lövik az első gólt 2.95.

3. Az Anderlecht középpályása, Andy Najar két gólt lőtt hétvégén — május óta ez volt az első alkalom, hogy eredményes volt klubjában. Újabb találatának mi is tudnánk örülni 11.50.

2. Mousa Dembele szerezte hétfőn a Spurs első gólját az Aston Villa elleni 3-1-re megnyert meccsen. Ez volt a játékos második gólja a szezonban, újabb találatára elég csinos odds van 5.25.

1. Az Anderlecht eddig összesen negyven kapuralövést produkált az Európa Liga aktuális szezonjában és ebből mindössze tizenhárom történt az első játékrészben. Könnyen előfordulhat, hogy a Tottenham vezet majd már az első félidőben 2.18.