Tíz hasznos statisztika a Southampton-Sparta Praha EL meccshez


10. A Southampton és a Sparta Praha eddig még soha nem találkozott. A hazai csapat először kvalifikált az Európa Liga csoportkörébe és favoritnak számít ezen a találkozón 1.60

9. A Szentek már az előző szezonban is próbálkoztak, de akkor nem jutottak be az Európa Liga főtáblájára. Utoljára 2003-ban játszottak olyan európai kupameccset, ami nem selejtező volt: akkor az UEFA Kupa első fordulójában kiestek a Steaua Bukaresttel szemben. Viszont a vendégcsapatnak most nincsenek túl jó esélyei a győzelemre 6.30.

8. Mindeközben a Sparta egészen az EL negyeddöntőjéig jutott az előző szezonban. Szép odds van az X2-re 2.35.

Southamtpon-Steaua Bukarest 1-1 (2003)

7. A Sparta összmérlege 29-23-22 az Európa Ligában (a korábbi UEFA Kupa meccseket is beleszámolva). Jó áron van a döntetlen 3.80.

6. A Southampton még nyeretlen ebben a szezonban, a legutóbbi három meccsükön összesen egy gólt rúgtak. Az 1-1-es végeredmény benne van a pakliban 7.50.

5. Eközben a Sparta legutóbbi tíz tétmeccséből csak egyet veszített el és öt alkalommal még gólt sem kapott. Most óriási bravúr lenne tőlük egy kapott gól nélküli győzelem 9.50.

4. Az ír válogatott Shane Long még nem rúgott gólt az Európa-bajnokság óta. Jól járunk, ha a Southampton támadója szerzi majd az első találatot 4.75.

3. A Sparta csatára, David Lafata volt az előző szezon gólkirálya a cseh bajnokságban a maga 20 találatával. A 34 éves támadó csütörtök este is eredményes lehet 4.25.

2. Ebben a szezonban a Southampton még egyszer sem vezetett félidőben. Remek odds van arra, hogy a cseheknél lesz az előny az első negyvenöt perc után 5.80

1. A Sparta átlagosan 1,6 gólt szerez mérkőzésenként ebben a szezonban, a Szentek mutatója ebben a tekintetben 0,75. Ám még így is durva lenne, ha a vendégcsapat góljai 2,5 felett lennének 14.00.