Tíz hasznos statisztika a Southampton-Inter EL meccshez


10. Az Inter előzőleg 1-0-ra verte a Southamptont Milánóban, az volt a két csapat első egymás elleni meccse. Most viszont nem az olasz csapat számít favoritnak 5.00.

9. Akkor Antonio Candreva szerezte az Inter győztes gólját. Furcsa lenne, ha megint 1-0-ra nyerne a milánói alakulat 12.50.

8.  A Southampton három Európa Liga csoportmeccsen van túl és eddig csak egy gólt szerzett. Egy döntetlen simán benne van most a pakliban 3.75.

7. Hazai pályán ebben a szezonban egy kivételtől eltekintve a Southampton rendre betalált legalább egyszer. Könnyen előfordulhat, hogy a házigazdák lövik majd az első gólt 1.38.

6. Charlie Austin korábban hat meccsen hét gólt szerzett a Southampton színeiben, de a legutóbbi három mérkőzésén gólképtelen maradt. Ettől persze még előfordulhat, hogy ő szerzi majd az összecsapás első találatát 4.10.

5. Az Inter a legutóbbi hét tétmeccséből ötöt elveszített, de azért a Southamptont legyűrték ebben a periódusban. Viszont az oddsok alapján most az angolok győzelmére van a legnagyobb esély 1.75.

4. Frank de Boert, az Inter edzőjét kedden menesztették, miután 1-0-re megverte őket a Sampdoria. Tizennégy szezonbeli tétmeccsből csak ötöt nyert meg eddig az Inter 2.10.

3. Az Inter a legutóbbi nyolc tétmeccse során hat alkalommal rendre csak egy gólt szerzett. Nehéz elképzelni azt, hogy 1,5 gól felett lőne most a milánói csapat 4.30.

2. Mauro Icardi az Inter legeredményesebb játékosa ebben a szezonban a maga nyolc góljával. Vajon képes lesz tovább növelni góljainak számát? 3.75

1. Icardi után Ivan Perisic az Inter második legeredményesebb játékosa két találattal. Jól járunk, ha gólt szerez lesz a támadó 6.40.