Tíz hasznos statisztika a Southampton-Hapoel Beer Sheva EL meccshez


10. Szeptemberben 0-0-s döntetlent hozott a Southampton és a Hapoel Be’er Sheva izraeli mérkőzése. Egy újabb gól nélküli döntetlen most sem elképzelhetetlen 9.50.

9. Az őszi meccsen 19 kapuralövés volt összesen, de csak hat ment kapura. Egy félidei 0-0-ra elég nagy az esély most is 2.80.

8. A Szentek akkor is továbbjutnak, ha döntetlent játszanak, de a győzelmüket sem lehet kizárni 1.48.

Southampton-Inter 2-1 (november)


7. A Southampton legutóbbi öt tétmeccse során valamelyik csapat rendre gólképtelen maradt 1.62

6. A Hapoel megnyerte legutóbbi öt tétmeccsét (közte a 3-2-es hazai siker az Inter ellen). Egy újabb győzelem nagyot szólna 7.50.

5. Ezen az öt mérkőzésen a Hapoel összesen csak négy gólt kapott, persze ebből nem következik egyenesen az, hogy kapott gól nélkül győznek majd Southamptonban 11.00.

4. Már csak azért sem, mert a Szentek 11 hazai meccsükből csak egyet veszítettek el ebben a szezonban. Az 1X-re kínált szorzó ezért nem túl acélos 1.10.

3. Tony Nwakaeme átlagosan négyszer lőtt kapura az EL aktuális kiírásában, úgyhogy joggal várhatunk tőle gólt 5.10.

2. A Southampton játékosai nyerték eddig a legtöbb fejpárbajt ebben az Európa Liga szezonban (61,3%). Charlie Austin fejesgóljával nem csak csapata járna jól 6.50.

1. A Szentek igazán megnehezítik az ellenfelek dolgát, ugyanis a legkevesebb kapuralövést engedik az EL mezőnyében (7,6 meccsenként). Nem lepődnénk meg, ha a vendégcsapat gólképtelen maradna emiatt 1.92.