Tíz hasznos statisztika a Rubin Kazany-Liverpool EL meccshez


10. A Liverpool és a Rubin Kazany 1-1-es döntetlent játszott két hete az Anfielden, azelőtt sosem talákozott a két csapat. Jó áron van egy újabb iksz 3.50.

9. Sok 1-1-es döntetlent játszik mostanában a Liverpool: legutóbbi 11 meccséből hét hozta ezt a végeredményt és ez most is benne van a pakliban 8.00.

8. A Liverpool még veretlen Jürgen Kloppal a kispadon (2-3-0) és csak három gólt kaptak összesen, mióta a német mester náluk van. Ennek a mérkőzésnek a vörösök a favoritjai 1.87.

7. Az Anfielden Marko Devic révén szerzett vezetést a Kazany, aki az Anzsi ellen is eredményes volt a hétvégén. Vajon ma este is gólt szerez? 4.90

6. A Rubin Kazany legutóbbi kilenc meccséből csak kettőt nyert meg három iksz és négy vereség mellett. Nem ők számítanak esélyesenk ma este 4.45.

5. Christian Benteke szezonbeli negyedik gólját lőtte hétvégén, a Chelsea elleni 3-1-re megnyert bajnokin. Jól járunk, ha ő szerzi majd az első gólt 4.75.

4. Philippe Coutinho is eredményes volt a hétvégén, a Chelsea elleni rangadót megelőzően még nem szerzett gólt ebben a szezonban, viszont szombaton egyből kettőt lőtt. Nyugodtan számoljunk azzal a lehetőséggel, hogy csütörtökön is betalál 3.45.

3. A Kazanyból már két játékost állítottak ki az európai kupameccsek során, annak ellenére, hogy csak három sárgát szedtek össze az orosz csapat futballistái. A vendégeknél a legnagyobb esélye annak van ebből a szempontból, hogy Lucas lapot kap 3.00.

2. A Liverpool eddig átlagosan többet lőtt kapura az EL-ben (21,3), mint bármelyik másik csapat ebben a sorozatban. Szép odds van arra, hogy a vendégcsapat mindkét félidőben gólt szerez 3.15.

1. A Kazany kapuja felé érkezett eddig a legtöbb lövés az Európa Liga aktuális szezonjában (átlagosan 20,7 meccsenként). Lehet, hogy ma kiszakad a gólzsák és a Liverpool 2,5 felett lő majd gólokat 4.30.