Tíz hasznos statisztika a Qarabag-Tottenham EL meccshez


10. A két csapat első meccsét 3-1-re nyerte a Tottenham. Busásan megtérül, ha Azerbajdzsánban ugyanilyen eredmény születik a vendégek javára 22.00.

9. Azon az estén Son Heung-Min duplázott a Spurs színeiben, majd az ezt követő Crystal Palace elleni bajnokin is eredményes volt. Azóta viszont nem lőtt gólt a csatár, majd most? 3.40

8. A vendégek eddig az összes idei EL meccsükön gólt kaptak, így azt sem lehet kizárni, hogy a Qarabag szerez majd vezetést 2.23.

7. A Qarabag zsinórban öt meccsen maradt veretlen, hétvégén 3-0-ra nyertek a Kapaz elleni bajnokin. Egész jó odds van az X2-re 1.76.

6. Plusz a Qarabag ezeken a mérkőzéseken csupán egy gólt kapott összesen. Ennek ellenére elég nagy meglepetés volna részükről egy kapott gól nélküli győzelem 5.80.

5. Richard Almeida lőtte Londonban a Qarabag szépítő gólját és az Anderlechtet is az ő találatával verték 1-0-ra a második fordulóban. Jól járunk, ha a brazil játékos szerzi az első gólt ma este 10.50.

4. Hétvégén a Spurs 4-1-re verte a West Hamet, öt meccs alatt ez volt a negyedik győzelmük. Az öt mérkőzés során rendre egy gólt kaptak mérkőzésenként. Igencsak jó odds van egy újabb 4-1-es Tottenham sikerhez 56.00.

3. Harry Kane duplázott a West Ham ellen és összesen már 11 gólnál jár a szezonban (válogatott és klubcsapat). Ebből nyolc találatot legutóbbi hét meccsén szerzett az angol csatár és nem lenne meglepő, ha ma este is eredményes volna 2.55.

2. A Spurs átlagosan 5,3 alkalommal talál kaput az Európa Liga meccseken, míg a Qarabag esetében ez a mutató 2,8. Lehet, hogy a Tottenham mindkét félidőben gólt szerez majd 3.65.

1. A Qarabag próbálkozásainak 60%-a a tizenhatoson kívülről történik az EL-ben. Egyedül az albán Skenderbeu (68%) és a Dinamo Minsk (64%) rendelkezik jobb mutatókkal ebben. Durva lenne, ha nem szerezne gólt a hazai csapat 2.35.