Tíz hasznos statisztika a Manchester United - Zorya EL csoportmeccshez


10. A Manchester United és a Zorya Luganszk első alkalommal fog összecsapni csütörtök este. A hazaiak 11 mérkőzés után veretlenek hazai pályán, így valószínű, hogy a mostani meccset is ők nyerik meg: 1.16.

9. Ugyanakkor a Zorya remekül érzi magát idegenben, miután négy győzelem és egy döntetlen mellett csak kétszer szenvedett vereséget Európa különböző pályáin. Győzelmükre illetve döntetlenre a dupla esély: 5.30.

8. Az ukrán csapat ezen hét idegenbeli fellépés során hat gólt szerzett, így komoly sansz van arra, hogy az Old Traffordon is betaláljanak:2.23

Nézd vissza Phil Jones győztes gólját a United 1-0 győzelmét hózó Shakhtar Donyeck ellen összecsapást az 2013/14 Bajnokok Ligája sorozatból.

 

7. Az United zsinórban a harmadik győzelmére kézül miután ugyanennyi alkalommal kapott ki sorozatban. Most elfordulhat, hogy félidei vezetés után a meccset is biztosan megnyerik:1.51

6. A manchesteriek legutóbbi kilenc meccséből hatszor fordult elő, hogy ők is és aktuális ellenfelük is gólt-gólokat szerzett. Hogy ez csütörötkön is így történjen annak a valószínűsége: 2.90.

5. Az ukránok remek formában vannak, eddig csak egyetlen tétmeccset veszítettek el ebben a szezonban, az így szerzett hat győzelmük során négy alkalommal is egy góllal tudtak győzni. Mostani esélyük győzelemre hendikeppel 1-0-ás kezdésről: 5.60

4. Olexandr Karavajev a Zorya leggólerősebb játékosa az ukrán bajnokságban kilenc meccs alatt szerzett négy góllal. Minden esély megvan arra, hogy a középpályás a csütörtöki rangadón is gólt szerezzen: 11.50.

3. Az angolok csatára Marcus Rashford három gólt szerzett az idei szezonban, de az Európa Ligában még nem szerzett gólt. Hogy ezen a találkozón megtörje a jeget és ő jegyezze a mérkőzés első gólját annak sansza: 4.50.

2.  Viszont Wayne Rooney csak egy találatnál jár a szezonban és meccsenként csak 1.8 alkalommal veszélyezteti egyáltalán az ellenfelek kapuját a Premier League-ben. Az angol válogatott játékos így nagy eséllyel most is rúgott gól nélkül marad: 1.70.

1. Az United csak egy alkalommal vezetett már a félidőben az elmúlt hat mérkőzése során. A döntetlen esélye így a szünetben:2.75