Tíz hasznos statisztika a Manchester United-Saint Étienne EL meccshez


10. A Manchester United és a St-Étienne utoljára az 1977/78-as szezonban találkozott, még a KEK-ben. Akkor a United 2-0-ra nyert otthon és megint a hazai csapat számít favoritnak 1.30.

9. A United az összes hazai csoportmeccsét megnyerte otthon ősszel és összesen kilenc gólt szereztek. Könnyen előfordulhat, hogy a gólok száma 2,5 felett lesz csütörtök este 1.83.

8. Ha a United összes szezonbeli Európa Liga meccsét nézzük, akkor azt látjuk, hogy mérkőzésenként legalább két gólt lőttek és összesen négyet kaptak. Benne van a pakliban, hogy kapott gól nélkül nyer a hazai csapat 1.78.

Manchester United vs. St-Étienne 2-0 (1977/78, KEK)


7. A United legutóbbi négy tétmeccséből hármat megnyert. Vajon mindkét félidőt behúzza a MU? 1.85 

6. St-Étienne az élen végzett az EL csoportjában annak ellenére, hogy feleannyi gólt szerzett (8), mint a második helyezett Anderlecht (16). Lehet, hogy egy ikszre jók lesznek a vendégek 5.50.

5. Paul Pogba a bátyja ellen lép majd pályára, ilyesmi először fordul elő karrierje során. Durva lenne, ha Florentin Pogba betalálna az Old Traffordon 36.00.

4. A St-Étienne legutóbbi öt tétmeccsén egyszer sem fordult elő, hogy mindkét csapat gólt szerzett volna. Most elég jó odds van erre az opcióra 2.48

3. Anthony Martial a legutóbbi hat meccsén három gólt szerzett a MU színeiben és csütörtökön újra eredményes lehet 3.10.

2. A középpályás Romain Hamouma a St-Étienne legjobb góllövője ebben a szezonban a maga hat találatával, melyekből hármat 2017-ben rúgott. Ez persze nem jelent garanciát arra, hogy gólt szerez Manchesterben 8.00.

1. Juan Mata zsinórban harmadszor lehet eredményes, ha gólt szerez 3.65