Tíz hasznos statisztika a Manchester United–FC Rostov EL meccshez


10. Százalékban kifejezve a Manchester United továbbjutásának esélye 74% az 1-1-es odavágót követően, ha az Európa Liga statisztikáit vesszük alapul. A valóságban viszont még ennél is nagyobb esély van arra, hogy a MU kerül a legjobb nyolc közé 1.10.

9. A United legutóbbi négy, orosz ellenféllel pályaválasztóként játszott európai kupameccséből három döntetlennel ért véget. Szép odds van egy újabb ikszre 6.00.

Manchester United–CSKA Moszkva 1-0 (2015)

8. A United öt Európa Liga meccset hozott le kapott gól nélkül ebben a szezonban — ilyesmire csak a Schalke és a Shakhtar Donyeck volt csak képes. Egy kapott gól nélküli hazai győzelemre bőven van esély 1.73.

7. A MU legutóbbi három hazai EL meccsén rendre legalább három gólt szerzett. Egy 3-0-s Manchester United győzelem benne van a pakliban 7.50

6. A Rostov legutóbbi hét tétmeccséből kettőt megnyert és ötször döntetlent játszott. A vendégek továbbjutására nincs túl nagy esély 7.00.

5. Az első meccsen Aleksandr Bukharov szerezte a Rostov gólját, az volt negyedik találata a szezonban. Nagyot szólna, ha az Old Traffordon is betalálna 7.50.

4. A United nyeretlen maradt a legutóbbi három tétmeccsén, de előtte zsinórban hatot megnyert. A hazai csapat számít favoritnak 1.25.

3. Henrikh Mkhitaryan szerezte a MU idegenbeli gólját Rostovban, ez volt az örmény játékos hetedik gólja a szezonban. Ezekből hármat az EL-ben rúgott és csütörtökön is eredményes lehet 3.10.

2. A Manchester United ebben a szezonban összesen 132 kapuralövést produkált az Európa Ligában. Legalább két gólt joggal várhatunk a hazai együttestől 1.41.

1. Ander Herrera négy sárgát gyűjtött be az EL aktuális kiírásában, csak a bilbaói Rui Garcia kapott ennél többet (5). Plusz Herrarát hétfőn kiállították a Chelsea elleni FA Kupa meccsen, szóval egy újabb sárgát talán megelőlegezhetünk neki 3.50.