Tíz hasznos statisztika a Manchester United-FC Midtjylland EL meccshez


10. Az FC Midtjylland 2-1-re nyert az odavágón, dán csapat ellen ez volt a Manchester United történetének második veresége. Durva lenne, ha az Old Traffordon is nyerni tudna a Midtjylland 14.00.

9. A United mindössze háromszor találta el a kaput a herningi odavágón annak ellenére, hogy 62,9%-os labdabirtoklási mutató volt a javukra. A visszavágó egyértelmű esélyese a hazai csapat 1.25.

8. Pione Sisto egyenlített az odavágó első félidejében. Az volt a csatár ötödik gólja a szezonban (és a harmadik az Európa Ligában). Újabb találatára igen combos odds van 8.00.

7. A Midtjylland meccsenként átlagosan 10,6 alkalommal lő kapura az Európa Ligában, de ebből csak 3,4 találja el a kaput. Ennek alapján az sem lenne váratlan, ha nem lőnének gólt a vendégek 1.74.

6. A United három meccses nyeretlenségi szériát szakított meg azzal, hogy hétfő este 3-0-ra nyert az FA Kupában a Shrewsbury ellen. Egy újabb ilyen arányú siker alighanem elcsendesítené a háborgó szurkolókat 7.50.

5. Jesse Lingard ötödik gólját lőtte a szezonban hétfő este a Shrewsbury otthonában. A 23 éves játékos az Európa Ligában még nem volt eredményes, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ma ne lenne majd az 2.38.

4. A Midtjylland nyolc idei EL góljából csak három született az első félidőben. Már csak ezért is előfordulhat, hogy elveszítik az első játékrészt 1.64.

3. A dán együttes legutóbbi 11 tétmeccséből kilenc alkalommal mindkét csapat gólt szerzett 2.15.

2. Ebere Onuachu múlt heti győztes gólja volt a negyedik találata a szezonban és eddig összesen kettőt szerzett az EL-ben. Utóbbi azért figyelemre méltó, mert az Európa Liga aktuális kiírásban csak egyszer volt kezdő és hatszor csereként állt be. Igen jól járnánk, ha megint ő szerezné az utolsó találatot 17.00.

1. Memphis Depay négy gólt szerzett eddig az idei EL szezonban, ebben a tekintetben holtversenyben áll Rooney-val. A holland szélső még nem adott gólpasszt idén, de a kapufát már eltalálta és ez könnyen előfordulhat még egyszer 7.00.