Tíz hasznos statisztika a Manchester United–Anderlecht EL meccshez


10. A Manchester United mérlege az Anderlechttel szemben 4-1-2. A hazai csapat számít favoritnak 1.25.

9. Múlt héten a két csapat 1-1-es döntetlent játszott Belgiumban. A múltbeli eredményeket figyelembe véve a Unitednak 76% esélye van arra, hogy továbbjusson 1.11.

8. A United megnyerte legutóbbi három hazai meccsét az Anderlecht ellen. Ezen alkalmak során összesen 18 gólt rúgott a MU és csak egyet kapott mellé, szóval nem lenne meglepő, ha kapott gól nélkül nyerne majd a hazai csapat 1.77.

Manchester UnitedAnderlecht (Bajnokok Ligája 2000/01)


7. Az Anderlecht eddig 17 meccset játszott brit csapatok ellen idegenben és mindannyiszor nyeretlen maradt (0-2-15). Még az X2-re is durva odds van 4.20.

6. A United győzött otthon a legutóbbi öt európai kupameccsén. Nem elképzelhetetlen, hogy mindkét félidőt megnyeri majd a MU 1.72.

5. Mindkét csapat rendre egy gólt szerzett a legutóbbi négy EL meccse során. Megint 1-1-es döntetlen lesz a vége? 12.50

4. Leander Dendoncker lőtte a belgák gólját az előző meccsen és ő az a játékos, aki az Európa Liga idei szezonjában az összes meccset végigjátszotta. Nagyot kaszálhatunk azzal, ha betalál az Old Traffordon 13.00.

3. Zlatan Ibrahimovic két gólt szerzett a legutóbbi hét meccsén, szóval itt az ideje annak, hogy újra betaláljon 1.66.

2. Sofiane Hanni góljával nyerte meg hétvégi bajnokiját az Anderlecht. Van még ott ahonnan az jött? 9.00 

1. Ander Herrera már négy sárgát gyűjtött ebben az EL szezonban, kétszer annyit mint bárki más manchesteri a keretből. Ha megkapja az ötödik lapját, akkor nem játszhat az elődöntőben (már ha továbbjut a MU) 3.50.