Tíz hasznos statisztika a Liverpool-Rubin Kazany EL meccshez


10. A Liverpool és a Rubin Kazany eddig még nem játszott egymással, viszont a 'Pool már tizenegy alkalommal lépett pályára orosz csapat ellen, mérlegük 6-1-4. A hazai gárda számít favoritnak 1.38.

9. Csak a hazai környezetben lejátszott meccseket figyelembe véve a Liverpool mérlege orosz csapatokkal szemben három győzelem, egy döntetlen és egy vereség — utoljára a Zenit ellen léptek pályára még az EL 2012/13-as szezonjában és azt a mérkőzést 3-1-re megnyerték. Ez a végeredmény most is előfordulhat 16.00.

8. A Kazany még soha nem nyert meccset Angliában (1-1 a Wigan, 3-1 a Chelsea és 1-0 a Tottenham otthonában). Most sem ők az esélyesek 9.00.

7. A Liverpool legutóbbi hét tétmeccséből hat ért véget döntetlennel a rendes játékidőben, ugyanakkor szeptember 12 óta veretlenek. Összejöhet még egy iksz? 4.65

6. Az előbb említett hét meccs során egyszer sem került hátrányba a Liverpool. Elég valószínű, hogy ők lövik az első gólt ma este 1.23.

Liverpool FC v FC Sion - UEFA Europa League : News Photo

5. Jürgen Klopp 0-0-s döntetlennel debütált a 'Pool kispadján, múlt hétvégén a Tottenham vendégeként. Akkor a vörösök mindössze három kapura tartó lövést regisztrálhattak. Egy újabb 0-0 azért most elég meglepő volna 10.50.

4. A Kazany 3-1-re nyert hétvégi bajnokiján az FC Ufa ellen és ezzel megszakadt az öt meccses nyeretlenségi szériájuk. Viszont április óta elég ritkán fordul elő, hogy zsinórban két mérkőzést is megnyerjenek. Előfordulhat, hogy már félidőben hátrányba kerülnek 1.92.

3. Oleg Kuzmin két gólt szerzett már ebben a szezonban és az orosz válogatottban is betalált nemrég. A lapokat is rendesen gyűjti a védő: eddig nyolc sárgát és egy pirosat kapott (a klubjában és a válogatottban összesen). Nagyot szólna, ha gólt szerezne az Anfielden 12.50.

2. Divock Origi múlt hétvégén csupán harmadszor volt kezdő a Liverpoolban — előzőleg a Bordeaux és a Sion elleni EL meccseken volt ott kezdőként a pályán. Vajon ő szerzi majd az utolsó gólt? 5.50

1. A Liverpool még nem szerzett gólt az EL aktuális szezonjában a tizenhatoson kívülről, Philippe Coutinho ezt még megteheti ma este 8.00.