Tíz hasznos statisztika a Liverpool-Manchester United EL meccshez


10. A Liverpool és a Manchester United eddig még nem játszott egymással európai kupában. A legutóbbi kupameccsük egymás ellen az egy angol Ligakupa összecsapás volt 2013 szeptemberében, melyet a United nyert 1-0-ra. Most viszont nem a vendégcsapat az esélyes 3.80.

9. Ugyanakkor ebben a szezonban a United már kétszer is megverte a Liverpoolt. Sőt, a legutóbbi négy egymás elleni összecsapásukat is a MU nyerte. Ennek ellenére egy sima vendégsiker meglepő volna 6.40.

8. Nem mellesleg a United legutóbbi négy, Anfielden játszott meccséből hármat megnyert. Szép odds van az X2-re 1.78

7. A Liverpoolnak ez lehet zsinórban a negyedik győztes tétmeccse. A múlt héten a Manchester City-t 3-0-ra, míg a Crystal Palace-t 2-1-re verték a bajnokságban; és most a hazai csapat számít favoritnak 2.10.

6. Egyébként a Liverpool legutóbbi hat meccséből négyszet "nullára hozott" a védelem. Bár ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a hazai csapat kapott gól nélkül nyer majd 3.15.

Manchester United v FC Midtjylland - UEFA Europa League Round of 32: Second Leg : News Photo

5. A United négy meccses győzelmi sorozatának a West Brom vetett véget hétvégén, miután 1-0-ra nyert Van Gaalék ellen. Egy ikszre azért jók lesznek Liverpoolban? 3.35

4. A MU elmúlt 15 meccsét nézve a vasárnapi vereség volt a második olyan, melyen nem rúgtak gólt. Mégis meglepő volna, ha ők szereznék az első gólt 2.28.

3. Marcus Rashford duplázott az FC Midtjylland elleni Európa Liga meccsen. Rashford eddig négy meccsen lépett pályára és négy gólt szerzett; igen jól járnánk mi is, ha folytatná a gólgyártást 5.50

2. Christian Benteke nyolcadik gólját szerezte a Crystal Palace ellen: december harmincadika óta először volt újra eredményes. Ő lövi majd az első gólt csütörtök este? 5.80 

1. A Liverpool és a United is átlagosan 20 kapuralövéssel próbálkozik az EL meccseken. Ez több, mint amennyit bármelyik klub esetében följegyezhettünk az Európa Liga mezőnyében, úgyhogy nem kizárt, hogy mindkét csapat gólt szerez majd 2.05.