Tíz hasznos statisztika a Liverpool-Bordeaux EL meccshez


10. A Liverpool 1-1-es döntetlent játszott a Bordeaux vendégeként két hónappal ezelőtt. Most egy győzelemmel a vörösök bebiztosíthatják a továbbjutásukat 1.47.

9. Azon az estén Adam Lallana lőtte a Liverpool gólját és most sem kizárt, hogy betalál 3.70.

8. Ez az iksz volt a Liverpool harmadik döntetlenje francia csapat ellen (15-3-9). Jól fizet a negyedik 4.30.

7. Jó formában van a 'Pool: legutóbbi öt meccséből négyet megnyert, meccsenként átlagosan két gólt lőttek ebben a periódusban. Egy 2-0-s hazai győzelem elég valószínű 7.50.

6. Roberto Firmino első gólját szerezte a hétvégi, West Ham felett aratott 4-1-es siker alkalmával. A brazil játékos nyáron került Liverpoolba a Hoffenheimtől, mintegy 29 millió fontért cserébe. Szép odds van arra, hogy ő szerzi az első gólt csütörtök este 5.60.

Liverpool FC v FC Rubin Kazan - UEFA Europa League : News Photo

5. Jordon Ibe első gólját a Kazany ellen 1-0-ra megnyert meccsen szerezte a Liverpool színeiben. A 19 éves játékos átlagosan 2,3 alkalommal lő kapura az EL meccseken, szóval akár még gólt is szerezhet ma este 3.90

4. A Bordeaux legutóbbi kilenc meccséből csak kettőt nyert meg. Hétvégén kétszer is hátrányba került a Rennes elleni bajnokin, amely végül 2-2-es döntetlennel ért véget. Durva lenne, ha félidőben a franciák vezetnének, de aztán a Liverpool nyerne 32.00.

3. A Bordeaux egyenlítő gólját Jussie szerezte két hónapja, azóta nem volt eredményes a csatár, de minden rossz sorozat megszakad egyszer 6.25.

2. Eddig a B jelű csoportban esett a legkevesebb találat. Lehet, hogy ma is elmarad a gólzápor és a 1,5 alatt lesz a gólok száma ezen a meccsen 2.10.

1. A Liverpool legutóbbi öt hazai mérkőzésén rendre csak egy-egy gólig jutott. Persze egy 1-0-s győzelem is három pontot ér 6.50.