Tíz hasznos statisztika a Liverpool-Augsburg EL meccshez


10. Az odavágó 0-0-s döntetlennel ért véget  — a szezonban ez volt a Liverpool ötödik gól nélküli döntetlenje. Egy újabb 0-0-s 90 percet nem olyan nehéz elképzelni 11.00.

9. A csapatok annak ellenére nem bírtak egymással az augsburgi meccsen, hogy 20 kapuralövést és nyolc szögletet is összehoztak. Lehet, hogy a visszavágón pont az ellenkezője történik majd és mindkét csapat gólt szerez? 2.17

8. A Liverpool előzőleg meccsenként átlagosan három gólt szerzett, aztán jött az Augsburg. Hazai pályán azért lehet, hogy jobban megy majd elöl is a 'Poolnak és 2,5 felett lőnek majd 2.75.

7. Bár az is igaz, hogy ebben az évben a Liverpool hat hazai meccsén összesen nyolc gólt szerzett  — ebből hármat Roberto Firmino szerzett. Elég jól járunk, ha duplázik a brazil csütörtök este 10.00.

6. Hétvégén az Augsburg 1-0-ra verte a Hannovert, ezzel öt meccses nyeretlenségi szériát szakított meg (minden sorozatot figyelembe véve). Nem mellesleg legutóbbi hat győzelmükből öt idegenben történt 8.00.

FBL-EUR-C3-AUGSBURG-LIVERPOOL : News Photo

5. A Hannover elleni győztes gólt az Augsburg dél-koreai játékosa, Ja-Cheol Koo szerezte. A 26 éves középpályás már négyszer volt eredményes ebben a szezonban, újabb találatával elég jól járnánk 8.50.

4. Raul Bobadilla lőtte az Augsburg európai kupagóljainak felét (6/12), a Bundesligában viszont csak négy találatig jutott. Szép odds van arra, hogy az Augsburg szerzi majd az első gólt 3.50.

3. Christian Benteke átlagosan 4,7-szer lő kapura EL meccseken, de még csak egy gólt rúgott ebben a szezonban. Könnyen összejöhet a második 2.16.

2. A Liverpool veretlen az Európa Liga aktuális szezonjában (2-5-0), de hét meccsen csak hat gólt szereztek. Nem nehéz elképzelni egy olyan forgatókönyvet, mely szerint 1-0-ra nyer a 'Pool 6.75.

1. Kolo Toure átlagosan többször szerel (meccsenként 5,6-szor), mint bármelyik másik Liverpool játékos, aki már pályára lépett az EL aktuális kiírásban. Mindeközben mindössze háromszor szabálytalankodott, úgyhogy nincs arra sok esély, hogy besárgul csütörtök este 5.50.