Tíz hasznos statisztika a Lille-Everton meccsre


10. Az Everton hétvégi, 3-0-s győzelme az Aston Villa ellen egy öt meccses nyeretlenségi sorozatnak jelentette a végét (D2 V3) — 2010 decembere óta nem voltak ilyen rossz szériában, nem véletlen a 2.90-es odds a vendéggyőzelemre.

9. Az Everton öt gólt lőtt a két csoportmeccsen, a Lille csak kettőt. 6.40-en az Everton hendikeppes (0-1) győzelme.

8. A Lille legutóbbi hét meccséből csak egyet nyert meg és a hétvégén zsinórban másodszor kapott ki. 2.20-at ér a hazai győzelem. 

7. A franciák ügyeletes gólvágója Divock Origi — aki a Liverpoolból érkezett kölcsönbe  — négy gólt lőtt már a Lille színeiben és egyet a belga válogatottban. Újabb gólja több, mint háromszoros pénzt ér 3.35.

6. Az Everton hat idegenbeli meccsből csak egyet nyert meg — egy 2-0-s győzelem a West Brom vendégeként, szeptemberben. Egy ugyanilyen arányú siker 14.00-szeres szorzón van.

Az Everton szombati győzelme a Villa ellen:

5. Phil Jagielka gólja volt az angol válogatott játékos harmadik találata a szezonban (válogatott meccsekkel együtt hatszor lépett pályára).Busásan megtérül, ha a védő újra eredményes lesz 22.00.

4. Az Everton eddig huszonkétszer lőtt kapura a két EL csoportmeccs alatt - ebből 12 ment ténylegesen a kapu irányába. A Lille is 22 alkalommal próbálkozott, de ebből csak 6 volt kapura tartó lövés. Egy 2-1-es vendéggyőzelem 11.50-et ér.

3. Leighton Baines már két gólpasszt adott az Európa Ligában (a PL-ben ötöt). Ha a balszélső most gólt is lő, azzal igen jól járunk 13.00 (Everton Wincast).

2. Az Everton szombati, 3-0-s győzelme volt csupán a második olyan tétmeccs a szezonban, melyen nem kaptak gólt.  1.77-et kóstál, ha franciák lövik az első gólt.

1. Seamus Coleman szombati találata volt az ír válogatott játékos harmadik gólja hat meccsen. 18.00-szorosan térül meg, ha ma ő lövi az elsőt.

SZAVAZZ AZ UNIBETRE ITT - Best Gambling Blog At The 2014 Football Blogging Awards