Tíz hasznos statisztika a Feyenoord-Manchester United EL meccshez


10. A Manchester United és Feyenoord utoljára a Bajnokok Ligája 1997/98-as szezonjában találkozott a csoportkörben. Akkor mindkétszer a United nyert és ezen a meccsen is ők számítanak favoritnak 1.82.

9. Azokon a meccseken mindkétszer a United szerezte meg a vezetést, a Feyenoord csak később szépített. Várhatóan most is mindkét csapat gólt szerez majd 1.80.

8. Az előző hétvégén a United 2-1-re kikapott a Manchester City-től és ezzel odalett a zsinórban négy tétmeccsen át tartó győzelmi szériája. Ennek ellenére most nem a hazai csapat az esélyes 4.50.

Andy Cole mesterhármasa 1997-ből (Feyenoord-MU 1-3)

7. A manchesteri derbin Zlatan Ibrahimovic lőtte a United gólját, a svéd csatár öt meccs alatt öt találatnál jár. Ibra még egyik csapatával sem nyert európai kupát, de azért góljával számolhatunk 2.14.

6. A Feyenoord ebben a szezonban eddig mind az öt bajnoki meccsét megnyerte és vezeti a holland bajnokságot. Meccsenként átlagosan három gólt lőnek, de csodálkoznánk, ha mindkét félidőt behúznák a hazaiak 17.00.

5. Dirk Kuyt legutóbbi két meccsén három gólt szerzett. A 36 éves csatár 19 alkalommal volt eredményes az előző szezonban és most is betalálhat 3.75.

4. Nicolai Jørgensen hétvégén gólt lőtt a Den Haag elleni győztes meccsen (3-1) és már három gólnál jár a szezonban. Jól járunk, ha ő szerzi majd az első találatot 8.50.

3. Marcus Rashford ebben a szezonban mindössze 64 percet kapott eddig a United színeiben, de még így is betalált egyszer. Ha beáll, szinte garantálható a gól 2.70.

2. A két együttes már tizenötször találkozott és csak egy döntetlen született. Pont most jön a második? 3.65

1. Az előző szezonban a Bajnokok Ligájában indult a United, de nem jutott tovább csoportból. Hat meccsből csak kétszer úszták meg kapott gól nélkül és most is előfordulhat, hogy a Feyenoord lövi majd az elsőt 2.48.