Tíz hasznos statisztika a Celta Vigo–Manchester United Európa Liga meccshez


10. A Celta Vigo és a Manchester United először találkozik az európai kupaporondon. A spanyol csapat mérlege angol együttesekkel szemben 3-0-4 és most nem számít favoritnak 3.50.

9. A United viszont nem győzni jár Spanyolországba: a legutóbbi 22 spanyol földön lejátszott meccséből csak kettőt tudott megnyerni (2-10-10). Remek odds van az 1X-re 1.66.

8. Egyedül a Celta maradt állva az EL-ben a spanyol csapatok közül. A legutóbbi hét Európa Liga során öt alkalommal hispán együttes vihette haza a trófeát. Erre a Celtának is van esélye 7.00.

7. A United legutóbbi kilenc tétmeccséből hat döntetlennel ért véget 3.25

Manchester United-Anderlecht 2-1 (Europa Liga negyeddöntő) 

6. Wayne Rooney legutóbbi három meccsén két gólt rúgott. Jól járunk, ha övé lesz az első találat csütörtökön 6.75.

5. Iago Aspas a Celta legeredményesebb góllövője az Európa Liga idei szezonjában a maga öt találatával. Joggal várhatnak gólt tőle a hazai szurkolók 3.70.

4. Mkhitaryan a MU legutóbbi hat EL meccsén ötször volt eredményes. Egy gól most sem volna meglepő tőle 4.20.

3. A United játékosai több fejpárbajt nyertek az EL idei szezonjában, mint bármelyik más csapat futballistái (60%). Marouane Fellaini fejesgólja elég szép pénzt hozna a konyhára 17.00.

2. A Celta zsinórban elveszítette legutóbbi három tétmeccsét, ez harmadszor fordul elő ebben a szezonban. A vendégcsapat számít favoritnak 2.25.

1. A United legutóbbi 11 tétmeccséből hatot hozott le kapott gól nélkül. Ugyanakkor elég meglepő volna, ha a hazai csapat nem tudna gólt szerezni 2.35.