Tíz hasznos statisztika a Borussia Dortmund-Tottenham EL meccshez


10. A Tottenham és a Borussia Dortmund eddig még soha nem találkozott európai kupában. Ugyanakkor a vendégek mérlege német csapatokkal szemben 7-2-4, de még az X2-re is kevés sansz van az oddsok alapján 2.48.

9. A Spurs eddig hét alkalommal lépett pályára Németországban, kétszer nyert, egyszer játszott döntetlent és négyszer kikapott. Viszont meccsenként egy gólt mindig szerzett az angol csapat, úgyhogy ez most is simán összejöhet 1.55.

8. A Spurs nyeretlen maradt a legutóbbi két tétmeccsén és most sem ők számítanak favoritnak 6.00.

7. Mindeközben a Dortmund hét meccses győzelmi sorozata is megszakadt azzal, hogy 0-0-s döntetlent játszott hétvégén a Bayern München ellen. Ennek ellenére a hazai csapat toronymagas esélyes 1.57.

6. A legutóbbi 14 tétmeccset figyelembe véve a szombati 0-0 volt a második olyan mérkőzése a Dortmundnak, melyen nem szerzett gólt. Most óriási bravúr lenne a Tottenham részéről, ha valahogy kibekkelnék a találkozót kapott gól nélkül 5.80.

Tottenham Hotspur v Arsenal - Premier League : News Photo

5. A Spurs játékosai eddig összesen nyolc sárga lapot kaptak az EL idei szezonjában, csak az Anderlecht és az Olimpiakosz futballistái szereztek még ennyit. Úgyhogy nem lennének különösen meglepve, ha például Ryan Mason besárgulna 3.00.

4. Erik Lamela lőtte a Spurs idei EL góljainak 40%-át (6/15). Ma is betalál? 6.00

3. Pierre-Emerick Aubameyang 29 szezonbeli góljából csak négy született az Európa Ligában — ebből élből hármat a Qabala elleni csoportmeccsen lőtt. Újabb találatával elég jól járnánk mi is 2.15

2. Son Heung-Min több gólpasszt adott (4) mint bárki más az EL mezőnyéből. Sokat segítene csapatán, ha most ő maga is gólt szerezne 4.90.

1. Legutóbbi három meccsén a Spurs rendre hátrányba került és most elég sanszos, hogy ők kapják az első gólt 1.36.