Tíz hasznos statisztika az FC Sion-Liverpool EL meccshez


10. A Liverpool és Sion 1-1-es döntetlent játszott októberben, egy újabb iksz most is simán elképzelhető 2.90.

9. Utoljára 1996 októberében találkozott ez a két csapat Svájcban, akkor az angolok 2-1-re nyertek Robbie Fowler és John Barnes góljaival. Egy ilyen végeredménnyel alighanem most is elégedettek lennének a liverpooliak 10.00.

8. A Liverpoolnak minimum egy iksz kell ahhoz, hogy a csoport élén végezzen, de inkább győzelem esetén lenne ez biztos. A vendégek egyébként még veretlenek a sorozatban (2-3-0), nem véletlenül van ilyen alacsony szorzó az X2-re 1.25.

7. A Sion legutóbbi három tétmeccsét elveszítette, ilyen rossz sorozatuk április óta nem volt. A vendégcsapat számít favoritnak 2.20.

6. A Sion játékosai 281 perce nem lőttek gólt. Könnyen lehet, hogy most sem lesznek majd eredményesek 2.50.

Liverpool FC v FC Sion - UEFA Europa League : News Photo

5. A Liverpool 2-0-s veresége a Newcastle ellen volt Jürgen Klopp második kudarca a csapatnál (7-3-2). Viszont az oddsok alapján most nem a hazai csapat számít favoritnak 4.00.

4. A 'Pool az eddigi öt EL meccséből négyszer rendre csak egy-egy gólt rúgott. Egyedül a Bordeaux ellen szereztek kettőt és azt a meccset 2-1-re meg is nyerték. Egy 1-0-s vendégsiker benne van a pakliban 7.50.

3. Az októberi meccsen Adam Lallana lőtte az első gólt, de most azzal is jól járunk, ha csak úgy "simán" betalál a középpályás 5.10.

2. A Liverpool legutóbbi öt idegenbeli meccsén összesen 14 gólt szerzett, ez pedig 2,8-es gólátlagot jelent. Így aztán még az is lehet, hogy a vendégek mindkét félidőben gólt szereznek 3.70.

1. Christian Benteke átlagosan 4,7 lövést eresztett kapura az Európa Liga aktuális szezonjában. Az övé a hatodik legjobb ilyen mutató, vajon ma gólt szerez a belga? 2.70